Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nakon ove brule na tunelu "Vranduk" nebi vise dozvolio Heringu ucesce na tenderima!
Svala cast BIH vlastima da se u BIH na koridor 5C udje u Federaciju!! 5C je koridor koji pocinje u centralnu Evropu i kada bude gotov BIH ima da profitira jer ce Poljska Ceska Slovacka Madjarska da idu na more preko BIH!!
Najsmjesniji u svemu ovome su mi ovi kerovi sa slusalicama u usima. To kad covjek gleda, rek'o bi, aman zaman neki strucnjaci, a ko pojma o zivotu nemaju. Mozak dijabola. Jos ko fol cuvaju ove "VIP" licnosti. Nece njih niko ni pogledati, u govna se ne gleda :D
POGLEDAJTE FOTOGRAFIJE !!! Više ima fotografija Denisa Z. od fotografija MOSTA !!! Pa šta je u ovoj obavjesti VAŽNIJE !!! Neki prolazni ZVIZDIĆ ili trajni MOST !!!
Jest i sta kad se zavrsi? Gdje onda u kako doc do tog mosta. Mamu vam lopovsku.
Zvizdić je samo tehnički. Nešto kao predsjednici na funkciji, radi a neradi.
dobro zvizdi stoji sljem i prsluk, jos ga samo upregnuti da radi i plata 600 KM
ovo sad nesto SDA izgradjeni objekti (u pokusaju) ??? 8 godina Bakira Novalica i SDA sa akcizama Klirinskim dugom i ni mm autoputa, i ono sto prave iznad Zenice kaze uzas sve ce se srusiti na klizistu
Hmm....očekuje se...... hmmmmmmm... A gdje je planirano je...,... Ja očekivao trolu neki dan.... Otiđoh taxijem....
Nije bilo logike da se u Bosanskoj gradišci pravi granični prelaz, a na Svilaju most! Trebalo je i jedno i drugo da se radi na jednom mjestu, ili jednom ili drugom, nevažno! Ovako će "objekti" čekati da se završi ono drugo što im nedostaje! Malo bolja koordinacija i malo manje političke trgovine uz uvođenje logičkog rasuđivanja nije na odmet. Odnosno, reci brate javno ko koči, ko uslovljava! ;)
Jedno je ocekivati, drugo je planirati a trece je ostvariti.
@preludezalude a četvrto?
Dzaferovic u Parizu, Komsic u Njujorku, Dodik dobija tendere po #BiH i mlati pare za sledece izbore!!!
@Analiticar1992 A ti mlatis praznu SDA-ovsku slamu.
Kad Puhalo tvita