Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ev 25 godina ih rjesavate. Sumnjam da tvoja djeca imaju problem radnog mjesta, komandante Minhenskog bataljona.
mislo je na podobne mlade ljude iz stranke...a sa sposobnom omladinom da se nastavi protjerivanje iz drzave...
@filozofnakvadrat ključni problem je što smo izgubili ključ
Problem je kad ne znaš šta je problem.. Problem nisu radna mjesta, posla ima. Problem je što je plata nikakva, što te poslodavac iskorištava 110%, problem je što kad zatrudniš dobiješ otkaz, što kad se razboliš dobiješ otkaz, što se diploma, odnosno znanje ne vrednuje, i tako dalje..
Rijesicete vi qu r ci nu. Za 5 godina u BiH ostat ce samo uhljebi i politicari
Najbolje ces to rijesiti tako sto ces ih pustiti iz zemlje sto prije da odu da nadu nafaku negdje drugo pored vas uhljupa dole u foteljama nema hljeba
Ako su radna mjesta od 4 ili 5 stoja mojne ih ni otvarati kad vaša djeca budu radila za te pare po 10 12 sati onda se javite
Kretenu, nema radnih mjesta ni za mlade ni za stare. Imao si priliku zadnjih 20 godina, pa nenađe ta mjesta
O migrantima ni pomena. USK=Zapadna Obala
Ključni problem ste VI gospodo ili STOKO
Taj problem nemate vise mladih ljudi nema vise skontacete za par godina a tada ce biti kasno .
Pa ovo bi trebala biti izjava godine hahhahahahha - čuj: "Bosna i Hercegovina ostvarila značajne pomake" U čemu?! U zagađenju i kriminalu ?!?! hahhahahahahha
Ključno je placena radna mjesta a ne da prezivljavas od plate radis za 500 a treba ti 1500
Nista Zvizdicu ti nemoj da ispravljas vise , samo idi zavrsi mandat caooo. Sve ste sjebali sad hocete da nas jos vise zaduzujete .
Ključni problem ste vi, Denise Zvizdiću, i vaša megalomanska administrativna aparatura koja ždere novac iz jasli, zbog administrativnih i političkih parazita i nameta firmama i poslodavcima nema povećanja plata radnicima, nema novih radnih mjesta, nema razvoja, statiramo kao rasklimana konjska kola na koja neprestano tovarite budžetske vreće, dok se kola ne polome !
Nagazi postojeće privatnike da plaćaju normalne plaće i dohotke, istovremeno im omogući (pogotovo manjim poduzećima) da se ne utapaju u birokratiji i korumpiranim inspekcijama. Zaštiti radnike koji rade i omogući im normalan život, a to što će se otvoriti još mjesta za jebene mlade da rade za jebenih 500 maraka mačku o rep. Ili to ili vrati socijalizam i jebi mater više.
Ubrzajte vize za Njemacku i eto rijeseno
Ne znam odakle ove usporedbe BiH i Srbije. BiH je imala krvavi rat sa stotinama hiljada ubijenih i raseljenih, sa komplet uništenom privredom. Srbija nije imala nikakav rat , osim što su izvozili zlo okolo. Ono '99 na Kosovu je bila kamilica, a ne rat. Potpisali Srbi kapitulaciju da neprijateljskog vojnika vidjeli nisu. Srbija ima BDP po njuški 5,900 $, BiH ima BDP po glavi stanovnika 4,700 $. Razlika skoro nikakva.
Da nastavim komentar BiH je analni otvor svijeta a BH političari svjetska govna.