Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Covjek zivi samo od dnevnica i hodanja.
Da smo sabirali njegove izjave do sada BiH bi bila ko Dubai Samo slikanje i prihvatanje svih zakljucaka i prijedloga Realno nista konkretno
Šta građani BiH imaju od BESKORISNIH PUTOVANJA !!!Podaci iz Doing Business listi 2019 Svjetske Banke sve GOVORE !!! Od 190 zemalja SVIJETA BiH je na: • 184 mjestu po brzini otvaranja firmi • 173 mjestu po dobivanju građevinskih dozvola • 141 mjestu po plaćanju poreza • 96 mjestu po registraciji vlasnišva....... a iz zemlje je iselilo 183.088 stanovnika !!!
Zvizdek, zaprijeti Francuskim predstavnicima da cemo im uvest ekonomske sankcije zbog optuzbih Makarona...
ovaj samo putuje na forume neke nesto
Kaze @Drnsky juce da se sudbina BIH rjesava danas u Zenevi bez BIH predstavnika😂Klocu jedan