Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Hajde na = = > > www.Hotmiss.top
Ko ti je frizer Zukerbeže
Moj Šećerbegoviću dosadio si i bogu i narodu.
"poseduje procenat od 17 posto"? Kako se to posjeduje procenat?
nepismeno, u klixu 😂
Pa majku mu, pita li se nas ovdje išta?? Nemoj sad da zatvorim svoj profil na Fejsu pa ćete vidjet onda...
Napravis globalni projekat, napravis milijardere i multimilionere i ljudi te smijene. A mi, mi ne mozemo smijeniti par hohstaplera sa vlasti. Je*o ti nas.
@Sprzo307 Ti meni o dionicama. Haha. Pa, nije oduvijek bio fb na berzi zar ne? Ne mozes zanemariti cinjenicu da je ipak to njegov projekat i da je napravio par milijardere i multimilionera, kao sto rekoh, i sve to prije nego je donesena odluka o izlasku na berzu. Puno je bitnije da nisi skontao poentu, u svijetu nema nedodirljivih!! Kao negdje.