Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za ovaj kriminal prema sopstvenom narodu treba uvesti smrtnu kaznu i streljanje. Vlada FBiH, javnost vas prati, rjesavajte ovo podhitno!!! Ne smije se pospustiti tajkunima i pustiti ih da zakolju vola zbog kile mesa! Ova firma je vitalna za nas opstanak na ovim prostorima, koji su svakako sve manji, izmedjuostalog zbog korupcije i nesposobnosti politickog vodstva.
Gdje Koldzo udje tu ostane samo haos i kriminal nevidjenih razmjera...
Rat bukti, a neki političari bi da ugase fabriku?
Svaki djelić namjenske industrije moramo da spasimo i postavimo na zdrave noge.
Ako odustanu eto baketa da sa tibrom pravi zgrade. SDA je najvece zlo koje nas je moglo zadesiti. Gori i razorniji od srpskih granata.
jedine firme koje su interesantne zelenoj sekti su EPBiH i Telecom
Radi 10 radnika a imaju preko 10 miliona duga koliki profit treba biti da firma bude solventna. Drzava treba odluciti dali joj treba ova firma ili ne. Mozda je najbolje ovu firmu ugasiti a osnovati novu sa istim programom bez repova u vidu tuzbi radnika , poreske, banaka itd. Ova je firma gotova i sto ce drzava placat dugove bolje je da kupe za desetsk miliona nove masine itd.
👍
Ne zaboravite narode da je ona patriotska i vjeri okrenuta SDA htjela ovu firmu da ugasi, kao i mnoge druge sto su ugasili. Ako dodju opet na vlast ne sumnjam da ce je opet htjeti ugasiti
SDA privatizatori na aparatima
Podrska radnicima! Izdajnicka sda na aparatima.
Mašallah da se i to riješilo. Nema nigdje logike da propadne kada je povećana potražnja za municijom i oružjem. Iz BiH je tokom prošle godine izvezeno oružja i municije u vrijednosti većoj od 196 miliona maraka, što predstavlja rekordan iznos u protekle četiri godine kada je riječ o transportu vojne opreme ka inostranstvu.
Bravo treba povecati godine za odlazak u penziju na 72 god jer narod voli da radi dosadno bez posla
Nedžad Koldžo na aparatima...
Novalić i Đidić ne lajkaju. Morat će vratiti koverte. Ovoga puta nije uspjela taktika koja je primjenjena u firmi Famos Adi.
pa u oktobru opet za svoje pa 4 godine plakanja opet kako hoce da vas zatvore
Kad su kladionice i aerodromi bez letova mogli dobiti milione subvencija, zašto ne bi mogao i Zrak? Bolje nam je ukinutu jedan obrok dnevno a ovakve firme sačuvati.