Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj prodaje nama pamet, da je neodrzivo zaposljavanje u javnom sektoru. Pa to znaju i pjandure ispred prodavnica sto piju pivo, puse i komentarisu
ovaj loži raju ko da radi u mikro kreditnoj
@Bombonica2305 ... kad mi počnu pametovat ove izbjeglice iz švedske, zlo mi dođe. da nije bilo rata ne bi znao švedsku na karti naći.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dobar pos'o - ne vadi ruke iz džepova.
@Ramovich ... vidiš da je žešća seljačina. vamo fol nešto prezentira i objašnjava jednom rukom, a drugom češe jaja. daleko je on od šveđana.
Kolko je para ulozio u BiH privredu?
Ko se bolan vraca hajd poimenicno
Lahko je uspjeti kad imas dobru pozadinu. A lahko je tebi dosaoiz Svedske s parama. daj molim te ne rise
Ludaka i paprati nikad nestat nece.
Klasični medijski spin došla princeza u posjetu pa se objavljuju članci sa švedsko-BiH predznakom da bi se njoj dodvorilo.Gdje ovaj delija bio prije pola godine u medijima?
"Mladi se vraćaju u BiH" - vraćaju naravno, negdje oko SFFa
Reci ovako; Hvala bogu pa mi je babo bio cupi i pobjegao vani dok su budale ratovale,a ja sad mogu prodavat ovom napacenom narodu muda pod bubrege i tjerat da rade za bjednu platu,a ja uzimam finu cifru.
Sta prica ovaj? Vrate se ali po papire sto im fale da produze boravak vani.
Mnogo sere ovaj, ocigledno da se pravi lud ili bas ne zna sta je Bosna
Vracas se u Bih jer ti je gore sve osigurano ako ovdje kiksas.trebao si to napomenuti.ovdje ljydi nemaju taj luksuz nazalost.zato i bjeze!!!
@Putnik81 Sestra od moje bivse supruge jedva docekala budalu da ode u Svedsku,udala se za neku budalu,malo ga istrpila i onda otjerala,od toga momenta zivi od socijale i nema namjere poceti raditi,djecu odvela i sad veliki neradnici i kriminalci.Kad dodje u BiH ti bi rekao da ona zaradi 5000 maraka mjesecno.
Ne bi on ovako prico da je odrasto ovdje, osim ako bi bio clan sda.
hocel kod tetke zivjeti
Bravo Zlatane!! Nisi zaboravio svoje porijeklo, i takvi kao ti su buducnost ove zemlje. Buducnost nije u ovima sto negativno komentarisu, njihov zivot je i onako prosao u dangubljenju. Njihov voz je prosao i vjecno ce biti isfrustrirani primitivci
Okupio je strasan kvorum i palamudi nesto. Kako li smo prije rata imali razvijenu privredu bez ovih piramidalnih namudaja.
ja iskreno mrzim ove uhljebe i jedva cekam dan kad im vise necemo moci nadavati, priznajem ljubomoran sam na njih