PROMO
61

ZiraatBank BH nagrađuje korisnike Bankkart kreditnih kartica

Prateći tehnološke trendove u bankarstvu, ZiraatBank BH je klijentima ponudila savremenu Bankkart karticu i odlučila nagraditi nove i postojejeće korisnike Bankkart kreditne kartice.

Deset sretnih klijenata imaju priliku osvojiti vrijedne nagrade. Nagradna igra će trajati do 15.01.2020. godine i u njoj mogu učestvovati postojeći korisnici kreditne kartice, kao i oni koji će to tek postati.

Banka je obezbjedila atraktivan nagradni fond u kojem se nalaze električni romobili, mobilni uređaji Samsung Galaxy S20+ i LG G8X ThinQ Dual Screen, televizor marke LG 32”, tablet Samsung Galaxy Tab S6, sat Samsung Galaxy Watch 3 I laptop Acer.

Sretni dobitnici će biti izabrani metodom slučajnog uzorka

"Naši klijenti zaslužuju najbolje i naše zadovoljstvo i cilj jeste da konstantno kreiramo nove ideje i pogodnosti upravo njima. Banka je uvela i 3D Secure uslugu koja sprečava zloupotrebe kartica od strane trećih lica prilikom plaćanja na internetu. Cilj nam je da klijenti dobiju inovativne proizvode i usluge čija je zaštita praćena najsavremenijim sigurnosnim standardima. Na ovaj način nastojimo potvrditi naš slogan - više od banke", izjavio je direktor Sektora korporativne komunikacije Admir Murtezić.

Više informacija o nagradnoj igri možete pronaći ovdje.