Lista Svjetskog vijeća za zlato
0
Zemlje koje leže na tonama zlata: BiH na 93. mjestu
Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mi ležimo na ZLATNIM KAŠIKAMA
pa i ne bili prvi kad su samo od Gadafija uzeli na hiljade tona istoga.
iz nosnih i usnih supljina
a tu su nam zastekali kasike nase ... pa sad ce bakir da ih svojim vlasitim rukama narodu podijeli !
preteška je tebi i ta željezna...
Ja sam za nezavisnost RBiH bez kantona i bez entiteta sa njenim svim građanima (bez obzira na vjeru) i baš mislim da će doći do raspada BiH zbog politike SDA i ostalih nacionalnih stranaka, koji zanemaruju glavne postulatenove države i dijele je na neka 3 dijela. Bošnjački, hrvatski i srpski nacionalista je i dalje nacionalista ;)
Ma to je Bakirovo zlato :)
Nismo ni naftu potrosili a vec zlato pronasli
@hehehehe Sta se upucavas. Stani u red covjece
Ova osoba sto se predstavlja kao Alma nema pametnijeg posla nego dangubiti cijeli sat na komentarima... Izgleda da je osoba psihicki dotucena i iskompleksirana licnost.
alma,ti napisa da lezimo na zlatnim kasikama...ja se nebi slozio s tim....ja mislim da mi lezimo na običnim kašikama od mmf-a....mozda su nas pocele malo zuljati te kasike....sta mislis?
bosna lezi na buretu baruta
cike je zlata serbije?, pola je od bivsih republika a druga polovina je ukradena bre na kosovu, sad je to ozvaniceno i vreme je da se serbija tuzi za kradju zlata i genocid.
šta znače oni postotci sa strane?
jarane meni tebe zao..... :D
Almira Ja te volim :-)
eno sad i Almira dosla.... pa zene sta vam je danas`??????????