Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo i moj šteka. Kome da se javim
Koji su lopovi ovi iz EU, traze nadoknadu koju ce oni sebi staviti u dzep a nece je dati vlasnicima tih uredjaja.
Citaj tekst, nemoj samo slike gledati
A kad bivsa Juga podnosi tuzbu.
sljedeca je milijarda hahaha, ovi nasli od koga ce da traze parice
U šta se pretvori današnji svijet, samo presipanje iz šupljeg u prazno. Žale s ljudi da mu je telefon spor, a hoće IOS 14 da mu radi na iPhone 6s, pa ne može, logično da će biti spor, ostani na IOS 9/IOS 10 koji su bili optimizirani za taj mob.
Pa logicno da ce usporavati telefone. Kako ce se prodati novi modeli ako su stari funkcionalni?
Ja ne zelim te naknade, kome ide ta lova? Ide budzetu eu a ne meni koji sam se izebao jer mi je mobitel spor
Telefon izaso 2014 i ono se naslo zalit sto radi usporeno. Pa ja kupio laptop 2013 i sad radi dosta sporije sta bi trebo tuziti hp? Kupi sebi novi uredjaj i zavrsena prica...
Svi su današnji procesori i sistemi usporeni kao npr Intel, Windows... Imate program InSpectre koji gasi usporavanje. Kao boje se nakih Meltdown i Spectre napada, čak Microsoft ranije patch za xp napravio, iako su takvi napadi samo teoretski tj ne postoje.
Buba Corelli: Usssporila, usporila mi ajfon...
Telefon:Your Android Phone is Hacked Ja koji imam Apple:...
Huawei zakon.