Komentari (128)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaka cast nasim cudotvorcima, ono sto niko nije mogao sjebat' oni mogu...
ja koliko sam skuzio Problem je sa Hrvatske strane :)
uopsteno govorim torabija je na sve strane
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
...gledaj slike i lijepoga vakta...
...ko gaetano :)))
neko je morao patiti da bi neki uzivali, utopija ne postoji drugovi ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (17)
kao PRVO I POSLEDNJE na ovu temu- dionica čapljina - ploče je naš jugoslovenski projekt koji je odlično finkcionisao i još bi da ga nije smjenila uska nacionalistička ( slobodno čitaj nacistička) pruga pa naš dobri ( ljudski) projekt više ne može da funkcioniše. PRVO I POSLEDNJE NA OVU TEMU - dionica čaplijna - ploče je naš jugoslovenski projekt koji je naravno funkcionisao punom parom i još bi da juoslaviju i njene projekte nije smjenila uska nacionalistička (čitaj nacistička) pruga pa više naš normalni ljudski (citaj prijateljski) projekt ne može
Ako nemaju licnog financijskoga interesa naši odličnici to uništavaju,a mi ćemo im i opet dati povjerenje 2014.pa i poslije.
Za sve ove sto pate za Jugom: svi su imali poslove, fabrike bile pretrpane radnicima a niko nista nije radio. Plate se dobijale u milionima i milijardama. Sve se uglavnom zavrsilo u nacionalizmu i ratu a i danas da se onakva juga uspostavi opet bih se isto zavrsilo. Zato okanite se good old times, najblize drzave danas sa nasim starim sistemom su Zimbabwe ili S. Korea.
da bi dijelio savjete moraš prvo imati veće znanje ALI ti nemaš ni ELEMENTARNO znanje stoga okani se lupetanja , a kada stekneš ZNANJE akobogda , obrati se ja ću biti zainteresiran čitalac
nekad davno! http://youtu.be/uFnOxoRhJz0
Tražili ste.. Gledajte...
Mislim da ovdje ne mozemo optuziti SAMO crvene kmere iz BiH, nego i crvene kmere iz Hrvatske, na celu sa idiotom Milanovicem. U zelji da sjebu Talgo program, crveni kmeri iz Hrvatske, na celu sa onim idiotom Milanovicem, su uveli tako visoke takse za koristenje HR pruga da ne samo sto su unistili sve linije iz BiH ka HR i nazad, nego su unistili i linije izmedju Srbije i HR, kao i izmedju Srbije i BiH. Hrvatsku treba tuziti medjunarodnom sudu zbog ovog. Naravno iza svega stoji to sto ZFBIH nisu vise pristajale na ucjene iz Hrvatske, posebno sto se tice Koncar elektromotornih vlakova, koji su skuplji nego najmoderniji u toj klasi u svijetu. Medjutim greska crvenih kmera BiH je ta sto nisu restrukturirali ZFBIH, otpustili visak, a pohapsili odgovorne, ukljucujuci i IPSA institut koji su radili studiju izvodljivosti za Talgo vagone.
Pa majku vam.
ljudi iz zeljeznica samo realno razmisljaju. imaju luksuzne dzipove. OK. sto ce im onda voz do ploca. haja!
Dugo nam je i bio!!!
Neko kaže da je vlast samo percepcija svjesti koja je bira. Da, to je tačno, ali bilo je na ovim prostorima i one vlasti koja zatucanima nije dozvoljavala nikakva prava uplitanja u tu vlast, jer su zatucani, nazadni i retrogradni, ali dozvoljavala im je pravo na RAD. Danas su ponovo zatucani došli na tron, oni se pitaju., ali od rada nema ništa. pošto su ispoštovali moju prvu rečenicu. Uvesti ovako nakaradan sistem nesposobnim masama je sam po sebi zločin. Pa ovdje dva divljaka nadglasaju čestitog i učenog. Za sve ostale tu su mediji.
..."svijest"...
bravo idioti!
a sta ocekivati od dva sdp-a osim da uniste sto se moze unisiti...
u clanku fino stoji da je krivica na Hrvtaskoj strani . lijepo pise , evo citat . U putničkom prevozu stalno ističu da se ne mogu dogovoriti s BiH željeznicama, ali iz pouzdanih izvora znam da to nije istina i da problem nije u bh. strani. Ne stoji ni argument o nedostatku lokomotiva i vagona, neka nam vrate oduzete tri lokomotive i elektromotorni vlak, koji je tokom Domovinskog rata preko Rijeke transportiran za Zagreb, gdje i danas vozi", rekao je Mario Cigić, iz Sindikata strojovođa Hrvatske. Kraj citata Bosna . Pa ne valja kada je drugi guze a vi se pravite da to ne vidite . Uzivajte
KOMUNISTI STA JE SLJEDECE STO CETE NAM SJEBATI ?
NEMOJ VRIJEDJATI POSTENE KOMUNISTE, OVO SU SRBOKOMUNISTI. RADE SVE DA INSTALIRAJU VELIKU SRBIJU U BIH.
dobro komunizam im je preteca, reci cemo to modernim zargonom ''socijaldemokrati''.
Nema vise na more vozom :(