Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne razumijete, ti radnici su gurali kompozicije po RS-u. Sada su postali višak, jer su izmislili parni pogon.
Ovo da privatnik vodi to bi se smanjilo na 200.
A jesu ovi fasisticki srbi dosadni! Lazu cijelo vrijeme! Broj radnika u zeljeznici fbih nije 3600, kako pise na wikipediji(i tamo lazne informacije). Broj je ispod 2900! Pa se povecao rdi kupovine firme u Zitomislicima. Tako sada mogu i sami popravljat vagine i vozove, cak i nove pravit! A zaboravljate navest da ova zeljeznica pravi zaradu! Broj putnika je u zadnjih 5 god sve veci, ca 0,5 mil! A isto i za robni prevoz!!!
@Bosanski Brod 100% da li su to po tebi pohvalni podatci?
zatvori sve..
Uhljebi i ljencuge. Niko nista neradi i onda se jos zale.
sve mi je jasno ali sta radi 2100 ljudi u zeljeznickom preduzecu u Bosni to ne mogu da shvatim...
da,.zajedno fbih i rs imaju preko 5000 uposlenika, pa toliko ni kina nema ja mislim, imamo par raspadnutih vozova i hiljade uposlenika, uopste mi nije jasno kako zarade plate...
Volim vozove
Sad se treba kao zacuditi!? Cudo su dobacili dovdje..sad ce ovi sredit situaciju-bit ce bolje.😅😅