Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj asrtiman zeničke željezare je paradigma svega u BiH. Gigant koji je stvarao za cijelu bivšu Jugoslavio prije pedeset godina danas pravi ograde za balkone. O ovom je sramotno išta napisati ali daj išta jer je bolje od ništa.
Željezara dužna Državi a Država još dužnija Željezari..
zakon ponude i potraznje, treba se prilagoditi trzistu i potraznji a ne zatvarati oci pred trendovima, ima jako puno prostora za kvalitetnim proizvodima, primjer...https://www.bonappetit.com/story/just-buy-it-lodge-dutch-oven
Nije valjala Srboslavija jer Boošnjoo nije imao svoja prava....sad kad ima u Bosni sva prava on se sprema za Njemačku...što bi rekal Seve:" Tko je kriv"??
Neka me neko ispravi ako griješim,oni su dužni državi,a entitet i kanton njima? To je razlog propasti firme ili sta? Ja duzan tebi,a tvoja zena meni...cudimo se sto raja ode
Na posoooo, dosta je lezanja. Moglo se i do sada raditi a ne lezati.
Da vi znate ko je stečajni upravnik sve bi vam bilo jasno. Ovo će propast kao i sve firme do sada, poslije 30 godina od pada socijalizma opet imate glupane koji misle da mogu na tim principima poslovat. Prodaju hotel 4 godine za nenormalnu cijenu, kad se proda po normalnoj reci će pljačka. Imam redovne svagdje sa puncem koji je radio u Komradu, sam kaže igrali Remija i dobijali Plate, kad je propalo svi krivi, samo radnici nisu.
Znam da su stecajni upravnici inace lopovi, al za ovog nisam cuo nista lose, ima i par pozitivnih poteza..jedina mu je mana sto oko sebe okuplja bivse clanove uprave, narocito direktora Safeta Berbica..kazu da im nije toliko do prodaje imovine koliko do potrazivanja od vlade federacije i zedo kantona..koliko ce uspjeti naplatiti to, vidjet cemo..
Koja pompa i ushicenje jer je od 20 hiljada radmika pocelo da radi njih 4-5
Pokusajte
Cuj da se Zeljezara ne zatvori i ne umrtvi! Sto ne mogu ove socijale, a sve sa ciljem da agonija koja mnogima odgovara , prije svega (ne)radnicima i stecajnom upravniku , potraje sto duze jer u njoj profitiraju.
Daj taj Bistricak orodajte nekome ko nije musliman boga vam. Pa ovaj grad postaje pogodan samo vjernicima. Nema omladina gdje izac da ih ne maltretiraju plavci kao da su huligani, a ne da piju pivo na klupi u parku. Stop islamizaciji grada!!!
Jedan radi, dvojica nadgledaju. Pogon isti kao kad su ga Rusi isporucili 1946-te. SRETNO!
Jedan radi, dvojica nadgledaju. Pogon isti kao kad su ga Rusi isporucili 1946-te. SRETNO!
ajjj allahaami zeeeniiićanii
I izazvala jos oboljenja