Usvojena informacija
96
Željezara Zenica ide u stečaj
Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na slici je Arcelor Mittal, željezara je davno uništena.
A Arcelor unistio Zenica.
Zao mi je radnika..al dabogda je srušili da grad prodiše !!!!
Malo si se preračunao... Ova "Željezara" je onaj dio koji nije kupio (ili tačnije - dobio) Mittal. Hotel, radnički restorani, prazne hale, odmaralište Bistričak,... a koksara i visoka peć više nisu željezara nego ArcelorMittal koji ne ide u stečaj.
Znači SDA syeba i željezaru ...??? Zaustavite ljudi tu bandu dok još ponešto imate ... Iza Bakira vam sigurno ništa ostat neće ...!!!
Sutra je dan državnosti stari kaže otvorite prozore pijan je i čini mu se da željezarine vatre u daljini gore .....
SDA je pobjednik sljedecih izbora. Zahvaljujuci tipovima poput nas koji jedino znamo blejati. Njihovo stado je puno puno vece i ne zalazi po forum. To stado ce promijeniti smjer jedino kada bude imalo alternativu. Radoncic je cini se u posljednje vrijeme angazovao botove.
agoniji je dosao kraj
isto ovako je u građevinskom sektoru, npr. hidrogradnja, firma sa renomeom po svijetu, sa kadrovima sa svim, nije mogla kao da opstane dok istovremeno euroasfalt i sl. namlatise paru naravno na tenderima, a ove treba neko da kupi za marku kao gubitaša i otvori skladište.
jos jedno groblje SDA poganih balija treba je nazvati Alija Izetbegovic. svako propalo preduzece posthumno nazvati Hidrogradnja- Alija Behmen. GP Put- Teufik Velagic ....
Dugo im je trebalo da rasture firmu, ja nesposobne vlasti u pm.
Ma hebes fabrike sto idu pod stecaj, sto narod nema za hljeba, sto smo niko i nista, dno dna...dajte vi nama jos vijesti o Mladicu, Bakiru i Dodiku kako se ne vole itd...to nam dajte, hebes ovo sto ide pod stecaj sta imamo od toga.
silajdzic kuvajcanima prodao firmu za marku i sutradan je ovi prodali mitalu za 450 miliona. naravno nikad nije odgovarao za to
dokaz vise da segenocid ali sad ekonomski nastvalja prodase zeljezaru kao nemoze poslovat prodase je kad je navise trebala i drzavi i svijetu zeljezo poslije rata ka d je sve poruseno bilo ko zlato i danas je u svijetu vrijedno a eto nasi lopovi o tome pojma nemaju bitno je da su od prodaje stavili pare u djep a narod gurnuli u bijedu
Izvuci lovu, klepi dobre nekretnine, ostani dužan dobavljačima, poreze ne plaćaj...i gurni u stečaj.
napokon pozitivna vijest.
I sad ce Novalic izaci u javnost i reci kako je zaspolio jos 1000 radnika
gdje je zapelo?