Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jeli ovo karta velike Srbije?
Jeste, ali glupani ne vide sta nam se sprema. To nigdje nema da se ljudi zalazu za ekonomski boljitak krvnih neprijatelja, ali eto ima kod naivnih Bosnjaka.
Koi Crni Zeleni koridor stave dva milimetra asfalta na ulicu i kažu 24 miliona je taj projekat bio.....Mamaru vam....samo otići odavde iz ove ojebine od zemlje
Bosnjama se prividja Velika Srbija i kod gledanja u solju. Ne kontaju oni da ce se granice morati otvoriti, ako zelis da ti ekonomija napreduje, inace postajes slijepo crijevo. BiH sa tri i po miliona stanovnika je kao predgadje nekog megapolisa, a Bosnje misle da mogu to predgradje ograditi i da ce im ekonomija napredovati.
Cestitam HDZ politicarima iz Hrvatske na najduzoj granici sa Srbijom!
Drugim rijecima kroz BiH = koridor 5C
Cefta je prošlost. Nju zamjenjuje srpska bezcarinska unija mini šengen. BiH je već toj uniji pristupila. Zato se i investira u Srbiju najviše jer ona najviše i profitira. Pa onda profitira i investor.
I minisi profitiraju
pogledaj samo ovu saban ligu istok. kako rece jedan toma grobar, bicemo crna rupa na evropskom tepihu.
Tralala text sa mirisom političkog parfema.Revitalizujte zeljeznice za prevoz roba i putnika sa ljudskim ugođajem putovanja.Željeznica je ekonomsli,ekološki i najrentabilniji mogući prevoz.Ljudski rad i potrošnju resursa uz nove tehnologije bitno smanjiti.Gradove raseliti i ljude vezati za prironi ambijent življenja.
Nas krajisnike ko ebe??
Krajina slijepo crijevo
Prvo uniste zajednicku drzavu da vam dadnu granice a sada hoce da vam ih izbrisu. Pitanje za borce je za sta ste ginuli?
Narod je tolko slijep i nepismen da je to nevjerovatno mi moramo živjeti jedni sa drugima to je činjenica trebamo se pod hitno ujediniti za početak ekonomski i stvarati ovaj region bogatijim u svim segmentima graditi puteve i uvezivati sve krajeve države ali za početak one koji su analizom naj potrebniji radi razvoja ostavimo se rata i optužbi jedni prema drugima niko nikome nebrani da izvozi i uvozi iz Srbije i obratno pametni rade i saradjuju bilo bošnjaci srbi ili hrvati .
Ovo su odlične vijesti! Nakog svog ovog vremena, ipak se trebamo okrenuti jedni drugima jer EU je totalno zakazala.
koji cirkus ono sjedis u kancelariji vrtis se na stolici i namisljas sta plasirat a da je zvucno i obavezno ustede i svima ce bit bolje i kako se bez ovog moglo...
STO SE TICE BIHACA I TUZLE, SVE STOJI STO GOVORITE. MEDJUTIM HDZ UCJENJUJE I KORISTI TO STO ZIVIMO U GARAVOM APARTHEIDU, TAKO KAD SE DIGNE KREDIT ZA ISPLATIVU DIONICU RECIMO SARAJEVO-ZENICA, UCJENJUJU SDA DA PODIGNU I KREDIT ZA NEISPLATIVU DIONICU NA JUGOZAPADU BOSNE. ENO SAD PLANIRAJU BRZU CESTU OD MOSTARA, PREKO SIROKOG DO HRVATSKE, A NA TOJ DIONICI NEMA PROMETA ZA BICIKLISTICKU STAZU, NEMA POREZNOG PRIHODA NI KAO U RECIMO TESANJSKOJ MJESNOJ ZAJEDNICI.
Neka grade ako imaju novac putevi spajaju oni ne razdvajaju nikoga
Kad napravite onda objavite clanak i pricaje o ustedi, ovako je sve samo suplja prica
Neko mora početi pričati makar incijative iznositi i to je dio strategija