Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Preporucujem svima ulaganje u berzu. Svi imamo 100$ za isprobati. U decembru sam zaradio 3000 KM na cijeni zlata i EUROdolara. Ovo je link za registraciju preko dobrog brokera. Ne morate na ovaj, al su uslovi dobri. https://www.xm.com/referral?token=qI-Sro1y01lHkaDz-WM0sQ Novac je ondje gdje nema motike.
Ulozio sam i opario se... nadamo se finoj zaradi i ove godine
Preporucujem svima koji imaju nesto zastekani para (razumijem da je malo takvih) a nisu im potrebne trenutno ulozite ih i izvucite duplo za par godina Lp..
U šta ulagati u Bosni,bas me zanima?
Bogati ce biti bogatiji
I kod nas cjena drva porasla zbog pozitivnih vjesti o omikronu
omikronu sojinu brašnu