Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šteta . Baš ono najslađe :)
Znatno manje obicnog, a znatno više umjetnog šećera.
A bas mi je sjeo Pepsi hahh dino i selma lzn
schweppes > pepsi, cola, fanta ... nastavi niz
Polupao si lončiče, Schweppes pripada Coca cola koncernu kao i Fanta, a Pepsi je konkurencija (njihov pandan Fanti je Mirinda)
@SaBiker mislio sam na okuse klokane.
Zivio sam u Britaniji. Oni i sad imaju pepsi bez secera. Zove se pepsi diet i pepsi max. Ali to su skroz bez secera. Vjerovatno ce u ovom obicnom smanjiti na pola posto se obicni najvise kupuje.
@SlobodnoMisljenje Ahahahah. U pravu si, Slobodno Misljenje.
Sve te diet varijante, isto kao i Diet Cola, imaju ukus kakav vjerojatno (nisam probao) i konjska mokraća. To je isto kao kad uzmeš mlijeko sa 0,5 masnoće, što koriste razni manijaci sa svojim idiotskim dijetama. Mogu isto tako i obojenu vodu da pijem, nikakve razlike u odnosu na takvo mlijeko
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
ne pijem to smece.......
Blago tebi. Ja bi se volio odviknuti iako pijem samo bez secera. Ali za utjehu ne pijem kafu ni cigare.