Komentari (195)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
He sve ovo zaista predivno izgleda kao i one nove zgrade na Marin Dvoru ali ko tu moze kupiti stan i za koga se to gradi???? U stvari ko danas moze kupiti novi stan, novi auto, vikendicu itd. 70% gradjana nema teorije sto znaci da se ovo gradi za one radi kojih ovih 70% nemaju teorije da zive normalnim zivotima. Mozda Tihic i ovdje uzme jedno stan,,dva da se nadje za svaki slucaj.
Nema veze. Taman zgrada stajala prazna, ali Marindvor izgleda FANTASTICNO!!!
Pun je grad Sarajevo takvih objeka gdje obični građanin (koji radi) nema šanse da kupi stan!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Nova zgrada za novu (kvazi)elitu!
najjaci si ! :)
Pa nije za novu, to vam je nova stambena CENTRALA SDP "slucajnih prolaznika"!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Lijepa zgrada, uklapa se u okolinu, samo gdje su balkoni???
Bolje da su Lagumdzija i Hadzic napravili fabriku, nego sto su s***li lovu od Zulfikarpasica na ovo stakleno geto sa "milijardu" stanova.
OK , super , a gdje su balkoni ?
Lijepe ce biti : http://prntscr.com/3a2bqh
Јој кад ми запјева Шкабо ! :) Еј Маре батице, кад сабље латиш се, ко преживи нека прича да га је погледо Бог, А све харачлије што грабе златнике, хвата језа од помена самога имена твог !
Муса се у прса бусо, ал му није вредело, Србин га средио, а да није трепнуо ! Марко Краљевић ! <3
Jel to još jedna pjesmica o ratu koji ste izgubili? U svakoj pjesmici izgleda ko da ste nešto postigli, a onda vidim Kosovo Republjik :Đ E Servi,Servi, nikad vi nećete pameti doći.
Italic zgrada
...mislim da si upravo dao zvanični nadimak tim objektima :)...čestitam :)
..."papagajka", karingtonka", "šibica"..."italik / talijanka"...more komforno :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
kriva zgrada ocam neznam u sto su gledalikad su pravili jesul imali vaser vagu?
..šalung paša potego mlake pive...
kupiti će dijaspora i izdavati i ovi jaki privatnici sto su se nakrali,neće sigurno bračni par koji radi za 5 glava,nepravi se sarajevo za sirotinju i vremenom će hađije živjeti u centru a sirotinja okolo
Jah, dijaspora blesava, kupiti ce stan u staklenom getu. Nece ti jarane dijaspora kupiti nista sto ima vise od tri sprata i stan po spratu. Zajeb od strane kadrova SDP.
samo se fabrike ne grade...jako pametno od nasih vodecih funcionera,mi cemo sve uvoziti...tako normalna zemlja ne moze da opstane,moze uz pomoc MMF-a al onda jos veci belaj,i vi budale podrzavate....bravo bravoo
i daa,sto ne napisete ko pere pare preko ovoga????jesu i ovo pare od donacija u ratu????
...prošo vakat kad je država gradila fabrike...onaj mrski socijalizam...
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
"Plaho ljepo samo k'o da je malo herlavo "
Bakire hvala ti...jel ovo neka donacija stakla bila pa je sarajevo cijelo u staklu?
Bakir uzeo Bristol,a prekoputa Lagum ;)
Samo betoniraj..stoka se dovoljno napasala po brdima i vukojebinama bosansko-sandzackim tako da im danas u Sarajevu ne trebaju parkovi i zelenilo.Sto vise Poslovnih objekata,zgradurina,dzamija, a sto manje parkova!!! Sarajevo je bas grad pun zelenila..cist zrak hvala bogu samo sto ne pogusimo..
Da hoće prestati graditi zgrade za elitu i početi graditi zgrade gdje se ljudi mogu useliti
ko da nije u vinklu ???
Naručeni članak izvođača radova, je bolji način reklame za prodaju nekretnina nego goli oglas u novinama,...nebitno, ...ali žalosno je ovo marketinško oglašavanje povezivati sa stepenom gradnje u Sarajevu, jer je to druga tema. Katastrofalno stanje u građevinarstvu u BiH ima za posljedicu simboličan broj izgrađenih objekata i simboličan broj zaposlenih u ovoj važnoj grani privrede. Danas se izgradi u cijeloj BiH objekata na godišnjem nivoa kao prije rata za jedan mjesec, a i odnos zaposlenih je otprilike takav, pa u čemu novinari klixa vide to veliko gradilište??? Očito da su to neki novi klinci koji misle da jedna izgrađena robna kuća je godišnji plan građevinske operative na nivou države. Samo podatak da je nekada u Sarajevu postojala tvornica montažnih zgrada sa kapacitetom proizvodnje od 20.000 stanova na/godinu govori koliko smo nisko pali.