Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Realno Bošnje, zavisite od Srbije, Hrvatske i Crne Gore. Sve što vam treba mora ići preko komšija.
gooUser1617963129, ni mamu ti ne možeš natakariti dok ti se ne odobri. to je tvoja realnost. zato prizemlji titnaru, kerino,
User 7169 svi kradu, ali najvise FOOdil i njegov dream tim...Komsije klepaju manje.ADA NOVALIC je vaznija od tvoje i moje djece...Tik Tak ...Tik Tak...Tik Tak !
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sa komšijom treba biti bolji nego sa bratom, uvijek bilo. Džabe to govoriti komši, baketu i kompaniji.
Права реалност БиХ била би да узме гас преко Србије и Хрватске за своје грађане и привреду. А не по страним амбасадама да решава унутрашња питања.
sjecam se kad su ovo bile teorije zavjere.. pa kasnije u avazu naslov moze li bosna u rutu za gas itd.. svaka cast Srbima..
Turski tok preko Srbija pa ce sutra rec neko braca turci hahahhaha kakva braca okupatori
To je gas iz Azerbejdžana a ne iz Turske. Turska Bugarska Srbija i Mađarska će isto kasirati na tranzitu a sami će dobiti jeftinije gas. Gas je najskulji za onoga ko nije više tranzit, kao BiH.
Niko se više u Srbiji neće smrzavati
Mogu da se kladim da ce za par dana da nam dodje Mile sa delegacijom rodjaka sa sela da ciganci gas. Kakvi ste vi cigani, samo moljakate Srbiju za nesto. Molite nas za ponos to Srbija moze da vam da
Ne samo to nego ce biti para i od trazita gasa. MILE ODJEBI OD NASIH PARA.
Bakir u 47 danu RATA.Ratuje PROTIV gasovoda.
Luka Brcko...Zeljeznice...Gasenje TE Tuzla....spajanje na gasovod Tuzlanskog Bazena.Hvala.
Što smo ratovali kad smo znali da hin nemeremo sviju pobiti 😞
Mi uvijek zavisimo od Srbije