Roof Gardens
225

Zavirite u budući izgled stanova u srcu prirode na Trebeviću

Stambeno-poslovni kompleks Roof Gardens na Trebeviću, koji nam svakim danom plijeni pažnju iz svih dijelova Sarajeva, sve je bliži svom konačnom obliku.
Inspiracija za dizajn enterijera ove, kako je i same arhitekte nazivaju, najatraktivnije lokacije u BiH, stiže upravo iz prirodnog ambijenta i pogleda na visoka stabla crnogorične šume koji ostavlja bez daha.

Od prve jutarnje kafe do zalaska sunca Roof Gardens bit će mjesto mira i potpune harmonije sa prirodom.

Roof Gardens
Roof Gardens

"Kompleks se sastoji od 126 stanova površine od 30 do 400 metara kvadratnih koji odišu elegancijom, inovativnim i prozračnim dizajnom koji je istovremno moderan i praktičan”, ističe Amila Kamenjaš, menadžerica prodaje Roof Gardensa.

Kako je poznato od ranije, armirano betonski radovi na konstrukciji su završeni te se aktivno radi na hidro i elektroinstalacijama, a paralelno s tim i dizajnu enterijera na kojem radi nekoliko poznatih arhitektonskih studija iz Sarajeva.

U prilog ovome govori i činjenica da je veliki broj stanova već prodat, te da kupci sve češće biraju stanove koji pružaju prirodno okruženje i mir.

"Poznato je koliko priroda ima pozitivan utjecaj na mentalno zdravlje i unutarnji balans koji nam je svima potreban u današnjem užurbanom životu. Zamislite da se svaki dan budite u srcu prirode, uživate u otvorenim i zatvorenim fitness i wellness aktivnostima, a uz sve to imate dostupne sadržaje za neometan rad dok vaša djeca borave u vrtiću na otvorenom. Roof Gardens donosi upravo to, kroz sve naše sadržaje i stanove uređene prema željama kupaca na samo 10 minuta od centra grada", zaključuje Amila.

Roof Gardens
Roof Gardens

"Sam objekat je već nametnuo visoke standarde tako da smo i mi, kroz enterijer, nastojali pratiti iste. Lokacija, pogled, povezanost sa prirodom, otvorenost prostora kao želje klijenata pomogle su nam da već od prvog tlocrta znamo da će ovo biti zanimljiv i poseban projekat", ističe Blanka Mišić, vlasnica Arterior studija koja je podijelila neke od enterijera stanova na kojima trenutno rade.

Roof Gardens
Roof Gardens

Prostorom dominiraju prirodni elementi koji se savršeno uklapaju u okruženje i životni stil budućih stanara, moderne životne navike i potrebe koje su bile inspiracija za ovaj projekat. Bijela boja u kombinaciji sa zemljanim tonovima daje osjećaj mira, slobode i jednostavnosti života.

Roof Gardens
Roof Gardens

Roof Gardens od samog početka gradnje obećava potpuno novi koncept življenja, a stanarima i posjetiocima donosi sadržaje modernog doba povezane sa prirodom i svim njenim ljepotama. Završetak gradnje očekuje se tokom 2024. godine kada će ovaj jedinstveni simbol otvoriti svoja vrata budućim stanarima i posjetiteljima.

Za više informacija o Roof Gardensu posjetite njihovu web stranicu roofgardens.ba, nazovite ih na broj telefona +387 61 66 45 45 ili ih kontaktirajte putem forme u nastavku.