Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakve ba mjere, samo čekati treba da ova korona stane i gas evropa, amerika australija,...eto vam država pa radite i gradite i živite sami u njoj, stoko retardirana, milijarde sje bete mogli smo čuda napraviti šta su nam para dali stranci,... Samo znate auta zamijeniti i štimati tendere i pljehnuti koji milion ,.. fuj fuj fuj,...
@mojmoj ajd što treba i njih političare udarati svakodnevno, ali i nas narod koji sve ovo gleda treba granatirati svaki dan! je bes nas kad smo stoka koja samo kima glavom, crtani po nama snimiti osvojio bi sve nagrade svijeta KLIMOGLAVCI
Ovaj Fadil je maskota obicna, veze on nema o ekonomiji! Vjerujem da mu i zena kod kuce upravlja sa finansijama, daje njoj svoju platu, jer on ne zna s parama!
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
dajte fadilaa,sdoooo i 600 kermi platu
@lapi1 sa ovih 600 si pretjera minimalac je poželjan
Na papiru je sve ok, a u stvarnosti nista nije dobro.Samo sto je SPD na to obratila paznju i pokazala sta nije u redu, SDA se opire.Zalosno je da se ne gleda na ljude koji dozivjavalju jednu veliku nesrecu, vec na stranacke konkurenciju.Najbolja rjesenja za narod se odbacuju.Vlada ne osjeca tu ekonomsku krizu, za njih tako nesto ne postoji.Dok mogu cijediti Federaciju i njegove stanovnike, nista se nece na bolje promjenuti.U to sam sigurna.
Jede vanago pa dok pojede. Svirne ga cerkama malinarkama
Dovoljna je slika svih koji su na njoj
Septembar on jos nije pfeninga uplatio kakav on i korona zakon sve to nogom u guzicu.
Gledanjem u fotografiju na kojoj je Fadil dobijam suicidalno-depresivne izlive koji ostavljaju dubok trag i danima imam osjecaj zaglupljenosti koji prati tup bol u predijelu potiljka...simpatičan dečko
ajmo realno gdje su sada Bičakčići Terzići i ostala gamad prije Dilfaša???dobro uhljebljeni sa obezbijedjenim praunucima što na kraju i Fadila čeka...tako da Fadila po nalogu Žutokakija zaboli neka stvar za nama..
zaboli njega, on ce se zadužiti kod MMF-a da bi administracija imala platu i da borci ne bi izasli na ulice s otkopanim haubicama..
Novalic je obicni manipulator i obmanjivac gradjana. On za svoj kriminal mora odlezati.
joj vidi ga,vidi mu stava
Samo nosa tasnicu i krade
Korona neće ubiti BH ekonomiju. Ako ovo bude kraj i konačni debakl bosanske ekonomije, ubili su je uhljebi, paraziti, lopovluk, agencije i ministarstva ničega, kantoni i općine, korupcija, namještene javne nabavke, poticaji i povlašteni krediti, kriminalna privatizacija, porezna uprava, visoki porezi i MMF zaduživanja za hranjenje svih navedenih parazita i lopova. Gušenje sposobnih da se hrane podobni, otimanje radnicima za veće koeficijente neradnicima.
Nikada još iz porezne uprave obavijest da smo oslobođeni obećanih doprinosa za april i maj
Pa namirio se coek na respiratorima..
@Ypppie Tvoj problem nije ni da cekas ni da ne cekas.Tvoj problem je da spremis ZK izvadke na vrijeme, jer bice guzvara! Mi cemo rijesiti tebe kao HOBOTNICARA za sva vremena, nama to nije problem! Jesen stize dunjo moja!
zar je ovaj jos na slobodi?