Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U državi u kojoj je kapitalizam svaka vrsta subvencije, posticaja ili bilo koje dodjele novca iz budžeta poreskih obveznika je NELEGALNO I IMA DUBOKO U SEBI OBRISE ; ŠTELE, KORUPCIJE, PRANJA NOVCA, KRIMINALA I LOPOVLUKA. I TAČKA
@tajfun2018 pa sve kapitalisticke zemlje daju poticaje zbog korone. trebamo mi pustiti da nam sve propasne ?
Na koju drzavu ti mislis?! Ovu bezgranicnu sa migrantima, bogatu sa ukradenim ikonama, sofisticiranu sa najboljim respiratorima, potkovanim sudijama, najefikasnijim vjecem ministara... spominje se stela, korupcija, pranje novca, kriminal i lopovluk, zato pitam.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Hollywood na Ilidzi dobio 700.000,00 KM i pirate se zasto....
@dajdze Resort Tarcin 380.000,00 ...
ko najvise uplati drzavi, najvise i dobije...jel te pare trebo dobit neko ko je uplatio par hiljada?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ministrica odlično radi svoj posao. Nema zamjerki.
Ministrica je zaslužila sve pohvale za rad i zalaganje. Svaka čast.
Bravo za ministricu, neka drugi pričaju sta hoće.
podrska za ministricu
Poznajem osobu koja je u Austriji prijavljivala veoma male dnevne zarade da bi i tako dobijala i manje pomoci drzave u krizi jer su krali od drzave a onda se jos bune,sve po zasluzi.
Neki pisu da se daje pomoc u zavisnosti koliko je subjekt u prosjeku prikazivao dobit tj.uplacivao porez i doprinose.. Recimo da je to ok ali da se ne zaboravi da je su naj vece uplate poreza od kladionica..kako sada to rijesiti, moras mu pomoci na osnovu prosjeka uplate poreza..neproizvodna preduzeća, nije turiticka bransa, gdje ih svrstati?Industrija zabave naj veci platisa poreza u budjet.. Apsurd..
Ministrica ima tako losu hipoteku, tako je namazana da je sve uredno i posteno uradjeno izaziva sumnju. Carpediem hotel u Zenici nije imao, od kada je otvoren 4 nocenja a dobio 107,000 KM. Zasto? Jer je vlasnik u federalnom parlamentu!
Radis sa ne prijavljenima radnicima, radis sa duplim kasama, ne placas drzavi nista i kukas kada ti drzava ne da poticaj.
Nigdje više sivog novca nema kao u ugostiteljstvu i turizmu.
Bosnjo samo sadaka, poticaj, donacija... Teska nesposobna i nafasve glupa bagra koju uvijek moras gurati. Evo i mi u dijaspori zelimo da vas poguramo. Samo recite gdje i u koju provaliju 😂😂 Topli sellam iz Brna 🇪🇺🇨🇿❤
Zato sto su dobili VLASNICI vise nego u toku najbolje sezone. Ali zato, zaposlenici u tom tkz. turistiickom sektoru nisu vidjeli ni feninga. Njima je i dalje ili plata minimalna ili su dobili otkaze. To je tante za tante....pola onom ko dobija pola ko mu daje....jednostavno.
Zato sto ovde nokad nije bilo pravde. To se znalo da ce se dati svojima a oni ce vtmratiti odredjeni procenat provizije. Onda ce svi na dzumu ili na misu.
Uvijek ce neko da bude nezadovoljan.Nije se rodio ko je svijetu ugodio.
Bolje je i ovo nego sluzbena auta i namjestaj...
Vama je krivo kad se bilo sta pozitivno desi ccc Naprijed minstrice 👏👏