Proizvod kompanije Asbis
10

Zaštita i reklama u jednom: Inovativni Prestigio uređaj predstavljen u BiH

Kompanija ASBIS na FMCG Summit-u predstavila je inovativni uređaj branda Prestigio savršen za privlačenje kupaca i posjetilaca jer im pružan osjećaj ugodnog i sigurnog okruženja u vrijeme pandemije koronavirusa.

Prenosni uređaj IDS Hand Sanitizer omogućava prijeko potrebnu dezinfekciju ruku pri ulasku u prodavnicu, trgovački centar, kafić, restoran i sve druge objekte ove vrste, a specijalizirani softver istovremeno nudi i niz drugih pogodnosti.

Sigurnost i zabava za sve posjetioce

S obzirom da nam je svima važno da se krećemo u prostorima u kojima su zdravi ljudi, umjesto angažovanja uposlenika zaduženih za ove poslove, dezinfekciju i mjerenje tjelesne temperature prepustite IDS Hand Sanitizeru.

Senzor mjeri temperaturu na udaljenosti od pola metra i podatke prikazuje na ekranu. Na povišenu temperaturu reaguje zvučnim signalom.

Dok se brinete za čistoću i zdravlje, na full HD ekranu uređaja od 21,5 inča sa kristalno jasnom slikom moguće je postaviti različite sadržaje - promotivni ili edukativni video, najnovije reklame i aktuelne promocije, objave sa društvenih mreža, podsjećanje posjetiocima i kupcima da se pridržavaju propisanih mjera i slično. Odabir sadržaja je na vama, baš kao i upravljanje ovim softverom koje je moguće iz centralne lokacije vašeg sistema.

"Hvala vam na osmijehu": Oduševite posjetioce pozdravnom porukom i drugim sadržajima. Ugrađena prednja kamera omogućava prikupljanje podataka o publici i vođenje ciljanih kampanja, a senzor pokreta/osmijeha osigurava čak i personaliziranu komunikaciju.

Metalno kućište i kaljeno staklo ovog uređaja otporni su na oštećenja, a moguće ga je upotrebljavati u bilo kojem enterijeru, postaviti kao samostojeće rješenje ili montirati na zid.

Ugrađeni računar zasnovan je na Android operativnom sistemu, a dolazi uz specijalizirani softver Prestigio Addreality koji omogućava kreiranje, konfigurisanje te daljinsko upravljanje i isporuku reklamih kampanja. Obuhvata i prikupljanje statistike publike i analitiku izvještavanja.

Uređaj ima i ugrađeni automatski dozator dezinficijensa zapremine tri litra sa senzorom za kontrolu nivoa tečnosti i digitalnim upozorenjem kada se dezinficijens potroši.

Više informacija o ovom sjajnom uređaju možete naći na stranici ASBIS-a klikom ovdje.