Odlična prilika
69

Zanima te zemaljsko opsluživanje? Započni karijeru u AeroGroundu na aerodromu u Njemačkoj

Aerodrom München
Aerodrom München
Aerodrom München drugi je aerodrom po veličini u Njemačkoj, a u njegovoj grupaciji trenutno radi oko 10.000 ljudi koji pripadaju preko 100 nacija.

Raznovrsno, fascinantno i promjenjivo - tako se može opisati okruženje na aerodromu München, što naročito dolazi do izražaja u njegovoj 100-postotnoj podružnici AeroGround Flughafen München GmbH.

AeroGround Flughafen München GmbH 100-postotna je podružnica kompanije Flughafen München GmbH i pruža sve usluge na kopnu i zračnom području vezane za rukovanje avionom, prtljagom i putnicima na aerodromu München (MUC) u Njemačkoj.

Oko 1.900 iskusnih zaposlenika zajedno se svakodnevno brine da putnici mogu na vrijeme preuzeti svoje kofere, da su avioni opremljeni svježom vodom i da su putnici i posada prevezeni do njihovog leta. Na njihovom radnom mjestu nijedan dan nije isti. Upravo iz tog razloga zaposlenici AeroGrounda smatraju aerodrom uzbudljivim i zanimljivijim radnim mjestom.

AeroGround traži nove zaposlenike za rukovanje avionom i prtljagom na aerodromu München, koji žele započeti karijeru u fantastičnoj atmosferi kod pouzdanog poslodavca.

Zaposlenici u rukovanju avionom i prtljagom svaki dan izbliza doživljavaju aerodrom. Njihovo je radno mjesto direktno na platformi među avionima, kolicima za prtljag i uređajima za rukovanje.

Svakodnevno brinu za to da avioni polijeću na vrijeme i da putnici pravovremeno mogu preuzeti svoje kofere. Ovdje je potreban timski rad jer u razdobljima najvećih gužvi kroz aerodrom München dnevno prođe preko 50.000 kofera i torbi.

Dobri razlozi zašto bi i ti trebao/la postati dio tima za zemaljsko opsluživanje

  • Ugovor o radu na neodređeno vrijeme s najmanje 28 dana godišnjeg odmora (na petodnevnu radnu sedmicu)

  • Fiksna satnica uz dodatke za rad nedjeljom, noćni rad i rad u smjenama

  • Brojne dodatne pogodnosti kao što su naknada za prijevoz, godišnji bonusi, penzioni plan kompanije

  • Restoran kompanije s doplatom za obrok

  • Besplatna parking mjesta za zaposlene kao i snižene cijene za lokalni javni prijevoz

  • Podrška pri traženju smještaja

AeroGround će ti pomoći i s učenjem jezika

  • Plaćeni kurs jezika sa ciljem njemački A2; u trajanju od oko 3 mjeseca

  • Ugovor o radu i primanja od prvog dana (već tokom kursa jezika)

  • Mogućnost smještaja i prijevoza do obrazovne ustanove (shuttle busom ili linijom javnog prijevoza)

  • Airport Experience Days tokom kurseva jezika (između ostalog obilazak platforme ili radnog mjesta)

U besprijekornoj si fizičkoj spremi, spreman/na si raditi nedjeljom i praznicima, dovoljno dobro govoriš njemački jezik, posjeduješ vozačku dozvolu (B kategorija) i nisi evidentiran/a u policijskom kaznenom dosjeu?

Onda započni karijeru u kompaniji AeroGround na aerodromu München prijavom na munich-airport.de/aeroground-jobs ili putem e-pošte: [email protected] uz dostavljeni CV.

Više informacija možete pronaći OVDJE.