Proljeće uz American Express
0

Zakoračite u avanturu najpovoljnije kupovine

Sponzorirani članak
Napokon nam je stiglo proljeće sa svojim toplim i dugim danima, te mirisom cvijeća koje svakim danom sve više cvjeta. Ovo je doba godine kada sve stvari postaju ljepše, ali je istovremeno i vrijeme obnove, rođenja i novih početaka. I upravo zbog toga American Express vam je pripremio idealane darove za početak proljeća.

Sada je savršeno vrijeme da sebe i svoje najmilije nagradite sitnicama koje će vam svima uljepšati svakodnevnicu i unijeti svježinu u vaše živote. Ideja vam zvuči primamljivo, ali kad se sjetite svih troškova koji vas očekuju u narednom periodu odustaje vam se od kupovine? Bez brige, American Express je tu za vas. Korisnike American Expressa i ovog proljeća očekuje niz pogodnosti kojim ćete razveseliti sebe i svoje bližnje, bez nepotrebnog opterećivanja kućnog budžeta.

Neka vam priroda posluži kao inspiracija. Zamijenite svoj stari namještaj novim, ljepšim i onim sa cvijetnim motivima. Prava adresa je kompanija Dallas, koja ispunjava sve vaše želje, uz obročnu otplatu do 12 rata, bez kamata i naknada. Sve što trebate uraditi jeste da ponesete svoju American Express karticu i za tren oka će vaš dom zasjati, a u novom okruženju i vi ćete se osjećati bolje.

Sunčani dani koji su pred nama iziskuju osvježavanje ormara i kupovinu proljetne garderobe, a u ovom recesijskom razdoblju mnogi od nas pokušavaju sa što manje novca izgledati što bolje. American Express opet ima rješenje, posjetite neku od svjetski poznatih trgovina: United Colors of Benetton, Sisley, Playlife, Killer Loop, Undercolos of Benetton, Marlboro Classics MCS. Uz obročnu otplatu od šest mjeseci priuštite sebi odjevne predmete koji će osvježiti vašu garderobu i upisati vas na listu zadovoljnih kupaca.

Obradujte svoju jaču polovinu odjevnim predmetima iz trgovine Navigare. Ukoliko svom odabraniku želite pokloniti odjeću u kojoj će izgledati elegenatno, a u kojoj će, istovremeno, zadržati isti, prepoznatljiv stil, onda birajte odjeću iz trgovine Navigare. Za kupovinu u iznosu većem od 200 KM iskoristite pogodnost obročne otplate na šest mjeseci, a ispod 200 KM na četiri mjeseca. Svako obročno plaćanje American Express karticom se realizuje bez kamata i naknada.

I na kraju obradujte svoje mališane igračkama ili odjećom iz trgovine Lego Wear. Kvalitet, udobnost, funkcionalnost i zabava – sve što treba vašim klincima. Za kupovinu iznad 200 KM koristite obročnu otplatu od šest mjeseci.

Prepustite se zadovoljstvima kupovine uz American Express i uživajte u proljeću, za mnoge najljepšem godišnjem dobu.