biznis
0

Global/Gold Assist - bezbrižni na putovanju iz snova

Sarajevo-x.com
Konačno smo odahnuli i dočekali vrijeme kada bez viza možemo putovati po evropskim zemljama. Zavrtjeli ste globus, izabrali grad i krenuli na dugoočekivano putovanje. Niste zaboravili ni kartu zemlje u koju putujete, spakovali ste stvari i krenuli u avanturu. Međutim, na svakom putovanju moguće su nepredviđene situacije u kojima neka neprijatnost može da poremeti vaše planove i trenutke uživanja. Zato je tu American Express, najprestižniji svjetski kartični brand koji možete koristiti u preko 200 zemalja svijeta.

Na putovanjima u inostranstvo, svi korisnici American Express kartica automatski su osigurani od posljedica nesretnog slučaja, uz uslov da za vrijeme putovanja koriste javni prijevoz i kartu plate American Express karticom. Osiguranje je uključeno u članarinu, tako da korisnik nema dodatnih troškova.

Bez obzira na to boravite li u insotranstvu privatno ili poslovno, uposlenici Global/Gold Assista, koji govore engleski i njemački, pružit će vam sve informacije o vizama, pravnoj i medicinskoj pomoći, adresama hotela, poslovnim podacima ili prenosu hitnih poruka na engleskom ili njemačkom. U slučaju bolesti ili nesreće, Global/Gold Assist će vam pribaviti potrebne podatke o doktorima i bolnicama, organizovati prijem u bolnicu u slučaju potrebe, kao i povratak kući. Dodatna pogodnost prilikom putovanja je besplatna zamjenska kartica koja će vam biti dostavljena u roku od 48 sati, ili mogućnost podizanja gotovine u slučajevima kada vam je kartica ukradena, oštećena ili izgubljena.

Stoga, krenite na svoje putovanje iz snova! Jer American Express je tu da vam obezbijedi sve što je potrebno da vaš boravak u inostranstvu bude bezbrižan i pun lijepih uspomena.