biznis
0

American Express Gold kartica - zlatni nivo sigurnosti i na putovanjima

Sponzorirani članak
Volite putovanja i susrete s ljudima iz različitih kultura? Uz American Express Gold karticu putujte bezbrižno i sigurno.

Početak proljeća idealno je vrijeme za uzimanje kratkog predaha nakon duge zime i posjećivanje nekih od zanimljivih turističkih tura koje ste oduvijek željeli obići. Ukoliko ste korisnik American Express Gold kartice, vjerovatno ste do sada naučili uživati u svim pogodnostima koje vam ona pruža, ali sada je tu nova usluga koja će vam uljepšati putovanje i učiniti da se osjećate sigurnije.

American Express Gold kartica omogućava vam bezbrižno i sigurno putovanje u inostranstvo uz putno zdravstveno osiguranje. Svi korisnici American Express Gold kartice su osigurani kod Bosna-Sunca osiguranja bez plaćanja dodatne naknade. U slučaju nesretnog slučaja ili bolesti bit će vam nadoknađeni troškovi za medicinski neophodan tretman u inostranstvu, uključujući i operaciju i s njom povezane troškove. Predlažemo da prije putovanja posjetite stranicu www.americanexpress.ba i saznate koje još bolničke usluge možete koristiti.

Ukoliko vam se dogodi nesretan slučaj ili bolest potrebno je da odmah kontaktirate alarmni centar u Munchenu na tel. +498945560116 navodeći broj vaše police. A da bi ostvarili korištenje prava iz osiguranja sve što morate učiniti jeste da koristite licencirani (javni) prevoz i kartu platite American Express Gold karticom.

Uz American Express Gold karticu putujte bezbrižno i sigurno! I ne zaboravite – zlato ima svoju vrijednost čak i kada je vaša kartica u pitanju!