PROMO
114

Zajedno u nove pobjede: ZiraatBank BH i Nogometni savez BiH produžili saradnju

ZiraatBank BH i Nogometni savez Bosne i Hercegovine danas su zvanično potvrdili nastavak uspješne saradnje. Uspješni partneri uvijek idu zajedno, rekao je Yusuf Dilaver, predsjednik Uprave ZiraatBank BH.

Sponzorski ugovor u prostorijama ZiraatBank potpisali su Yusuf Dilaver, predsjednik Uprave ZiraatBank i Adnan Džemidžić, generalni sekretar bh. kuće fudbala.

"ZiraatBank na svaki način doprinosi ekonomiji ove zemlje. Također nastojimo pomoći napretku kulturnog, sportskog i društvenog života posljednje 24 godine. Imajući u vidu značaj sporta, a naročito nogometa u BiH, izražavam želju da i u budućnosti koračamo zajedno putevima uspjeha s našim partnerima. Nadam se da ćemo zajedno svjedočiti veoma uspješnom periodu i potvrditi da smo više od banke", istakao je Dilaver.

Džemidžić se zahvalio Dilaveru i ZiraatBank na povjerenju koje sponzorskim ugovorom ukazuje povjerenje Nogometnom savezu BiH već osam godina.

"Iskreni prijatelji su kao članovi porodice, a ZiraatBank to zasigurno jeste. Mi u Nogometnom savezu smo ponosni na to prijateljstvo. Imamo veliku banku iza sebe, zaista sigurnog partnera, s kojim ćemo nastojati da i dalje idemo pravim putem", istakao je Džemidžić.

Džemidžić i Dilaver su izrazili nadu da će zajedničkim snagama Nogometnog saveza BiH i ZiraatBank fudbalska reprezentacija BiH izboriti nastup na završnici Evropskog prvenstva 2021. godine.

Džemidžić je Dilaveru, nakon potpisa ugovora, poklonio dres bh. reprezentacije s brojem osam i natpisom ZiraatBank na leđima, što simbolizira osmogodišnji period uspješne saradnje. Dilaver je uzvratio prigodnim poklonom.