Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo Tuzla domača SO
@bilic Tako je!
popodne isti kamion ušo u Grudama
potrovat će vas HR proizvodi.svaku narudžbu treba u laboratorij ili samo ignorirati. kupujte domaće.
Sjetite se tenkova hrvatske vojske na ulicama Mostara početkom maja 1993.godine i momaka iz Vranice kad odlučite kupiti nešto iz Hrvatske.
I udarite porez 50% na uvoz stvari koje imamo, pogledajte ekonomiju turske sve uvozno do 100% carina na automobile 120% , bar uvedite carinu na ono sto mi imamo i zastitie interese domace trgovine. Ko jebe eu, niko nam ionako ne pomaze.....
Zabraniti uvoz svih sirovina koje vec imamo u bih. Solo na izvoz imamo i to najkvalitetniju....
Tako se postupa kad se štiti domaća proizvodnja. Ali morala je AS Group-a da kupi Solanu da bi imala podršku države i graničnih struktura. Ovo je formula za sve domaće proizvode, i onda će seljaci moći zaraditi koju marku. Dokle god uvozni lobi drži u šaci granične službenike za šaku maraka, nema domaće proizvodnje.
Ne sjećam se da su muslimani vraćali humanitarnu i oružje koje je dolazilo iz Hrvatske
@tomislav2 Gdje ti živiš Tomislave .HRVATSKA JE OD SVIH ISPORUKA ZA BOSNU UZIMALA 1/3 PLUS ŠTO JE TKZ:HERCEG BOSNA PLJAČKALA OSTALO:ccccccc.
Bravo za Inspekciju kontrole Kvaliteta uvoznih roba
ko se sjeca price kada smo vratili mlijeko . ista stvar ....bosancima mozes i govana dati , misle neki pametnjakovici
@gooUser1569397787 To zna najbolje profesorica, sada je zovemo MILKA i koliko je love klapila. Sad palamudi na ekonomskom fakultetu.
Ukupna vrijednost soli kojoj je zabranjen uvoz je 3.000 KM. Ali nije to bitno, nego je bitno ocrniti Hrvatsku. KOS-MOS radi posao.
Kameničići, to nije vidjelo Sol....
nama svi salju sve smece svakako, nutelu bez ljesnjaka sa 60& lješnjaka i sl., npr. zaborave u mlijeko staviti u mlijeko, nema veze šalji u bosnu ahahahaha ..e bake moj
Mi če mo iz Neuma sad uzimat