Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Najbolje za vas je da kupujete čistu struju iz EU".... Pretpostavljam da je
BiH leži na rezervama uglja dovoljnim za sljedecih 400 godina. Eliminisanje termoelektrane znači uvoz električne energije , samim tim i dužničko ropstvo. Samo ulaganje u elektrostatske filtere moze zadovoljiti emisije u zrak i zadržati sadašnjemu cijenu el. energije koja je btw. Najmanja u evropi.
Ma jasta bolje je trovati sebe i djecu nego ulagati u obnovljive izvore energije ili nuklarnu energiju. 😉
Kažem ugraditi elektrostatske filtere. A udio obnovljivih izvora u BIH je na zavidnih 40 posto.
Lakše elektrane zatvorit nego budalu naučit da ne loži knjige, dječije kade i šljaku
Zatvorite nam i termoelektrane pa da nemamo nista onda .... dajte nam otrova pa nek nas i nema .
Moraš imati ii nuklearku ili termoelektranu u elegtroenergetskom sistemu. Guglaj 22% struje u Njemackoj je iz uglja. Sta je ovaj clanak? Termoelektrane na Balkanu ubijaju jer se pokrale pare za desumporizaciju, NOx, COx nije ih briga...