Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kome je ova država šta vratila...ako si u pretplati ni pod razno pare ne traži (inače eto inspekcije) a kamo li povrat
Sve na šta se podnese zahtjev za povrat PDV treba ocariniti i platiti porez u državu u koju se uveze. Uz današnje informacione sisteme to je ostvarivo vrlo lako. Ne kontam u čemu je fol kupiti TV u BiH bez PDV i uvesti ga u npr. Hrvatsku neoporezovano. Nema smisla.
Vrate pdv a tamo unesu na crno tako da oni kupuju robu jeftinije nego mi. Zasto nepodignu zakonom osnovu povrata i rijesili bi problem. Jer ovako roba ostane u bosni a vrate pdv