Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je odlično, samo naprijed mašaAllah. Ovi što porede BiH sa Hrvatskom i Srbijom nek se izbrišu odavde i neka idu tamo. To je neuporedivo. BiH se razvija sve više i više i ovaj proces je započeo a iz godine u godinu biljei se konstantan rast turista. To je kontinuiran proces koji traje i koji će biti sve bolji. Samo naprijed, Bosno i Hercegovino najljepša zemljo na svijetu sa najgorim komšijama na svijetu.
...turisti iz arapskih zemalja ostave vise para u BiH nego svi turisti zajedno u susjednim zemljama.
@AstalaVistaBejbe Na sta, bolan? Da se na kur ac nasadis nemas gdje pare potrosit kako treba.
kada bude turista biće i para više, zato je uslov ulazak u Europsku Uniju!
fayn☝
95% su Srbi i Hrvati
....i pokradeno 10000000 novčanika, isto toliko mobitela......ma bjaži....... :(
Ti baš vidio sve te krađe? Učmali mentalitet, pesimistički. Ne može svariti da se nešto dobro dešava u njegovoj zemlji.
Interesuje me da li su u ove turiste uračunate ekonomske izbjeglice kojih trenutno ima najviše u USK. Hhhh
Samo Beograd u maju mesecu ove god posetilo oko 100.000 stranaca, inace Beograd godisnje poseti preko milion turista, a Srbiju 2017. posetilo 3,08 miliona turista i prihod od 1,2 milijarde evra, najvise turista iz BiH, Crne Gore,Turske, Hrvatske, Rusije, NEmacke, Bugarske, Grcke, Rumunije.
@federalac2000c debilu u ovom članku je reč o čitavoj državi BiH a ne o gradu Sarajevu, čitaj malo bolje. A to bi značilo da samo Beograd godišnje poseti više turista nego celu BiH.
@apoxiomen007 Hrvatska je u prošloj godini prihodovala od turizma 8,72 milijarde eura, što je logično jer je Hrvatska turistička zemlja koja ima more, a Srbija to nije, u odnosu na to, mi jako dobro stojimo i svake godine raste broj turista sve više i više, ako uporedimo sa CG koja je takođe turistička i ima more, Srbija više zarađuje od turizma nego CG.
onaj sandzaklija na elidzi ubja pare sa onim svojim hotelima i naravno budnjo lopina. ostali prose sadaku po ulici i od rodbine iz svecke hahahahahaa
To je još uvijek poprilično malo da bi se bh turizam mogao uopšte svrstati u privredne grane. Mozda pokusati uloziti u infrastrukturu?
vidim.....pogotovu federacja profitira od tog turizma....:)...realno u bih postoje samo 4 turisticka mjesta...neum,medjugorje,jahorina i banja vrucica...koja realno i najvise zaradi...
Vidi se cetalj da dugo nisi prosetao Sarajevom.