Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neće sigurno otići u ruke u koje treba, sve će to Dodikove firme podijeliti, kao i Sarajevske. Ostalima šipak
kojih 19 firmi je dobilo sredstva.... treba insistirati na transparentnosti kako bi gradjani mogli pratiti rad istih.... s obzirom da su dobili nepovratna sredstva treba pratiti da li ce ispuniti ono na sta su se obavezali ,,
Vid'te vi one u plavoj halji - gole noge, gole ruke, prorez na dekolteu taman gdje treba, još sve poduprijeto prekrštenim rukama - pa hajd' nemoj biti uspješan ;-)
nestat ce i ovaj milion ko i ovih 8 milijardi akzica i putarina, sutra ce biti vijest "Gdje je nestao milion eura"... nema kod nas napretka ni za milion godina.
dali citav milion evrica..dal ekonomija EU moze da izdrzi takav udar
@BosanskiPrinc nije bas tako...daju malim preduzetnicima da pokrenu svoj biznis i zaposle nesto ljudi al sramota je samo milion
@Vicious a zasto ne? pomazu i kurti i murti..doduse i ne moraju ako nece al ovo na kasicicu bas i nisu trebali