Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sramota! A kolike su plate onih jadnih radnica na kasama?
molimo klix da sakrije ili ukine sve komentare i lajkove, da ne ostavlja samo one i onoliko koliko želi, kako ne bi i on falsifikovao i obmanjivo javnost.
@Robomnikad molim kliksovci dajte mi gomilu negativnih lajkova sam da provjerimo funkcionalnost izgleda websajt ne radi iz neki razloga
@Robomnikad i kao što vidimo stvarno ne radi. sad svi sami zaključite o čemu se radi.
vrlo jednostavno, neka bingo turi te poklone sebi u guzicu. sa jeftinim obmanjivanjem javnosti ne može pokriti činjenicu da šes sedam hiljada radnika plaća mjesečno 250-300 €, sa čijih leđa godišnje odere dobiti dva tri puta više no što dadne za godišnje bruto plaće svi tih radnika. istina nije bingo sam on je samo najveći član kartela čiji ostali članovi na sličan način obmanjuju narod.
Koje ste gomila seronja, ništa vam ne valja, šta god neko uradi za pohvalu uvijek se nadje neki debil što je kod roditelja na grbači da popljuje sve što se pozitivno dešava. Da ima više ovakvih akcija od više firmi opet nebi valjalo
Nije biingo nista uplatio sa kicme radnika plata radnika treba biti 1200 km pa ti onda uplacivaj.Drugo jel se ikad tko zapitao ko je glavni gazda binge .
E da je donirao 1000 Novalić, 1000 Bukvarević, 1000 Zvizdić i Džafer od reprezentacije, pa amko, robot konzum, merkator, e to bi bilo super.
World Vision BiH i Bingo poklonili 1.000 paketića djeci !!! A NARODNE KUHINJE mjesečno dijele oko 100.000 OBROKA !!! Tek kroz BROJKE HUMANITARACA se vidi u kakvom nam je STANJU DRŽAVA !!!
ovo se zove anonimna donacija visemilionske vrijednosti? je li 1000 ili 10000 ili 100000...