Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
normalno da je iz Bosne, kad je pola drzave izselilo, kao nigdje drugo, a cijene taksi na aerodromima najmanje, jasno ko dan zasto BiH, nista drugo osim najpogodniji teren za takvo poslovanje u regionu :)
I srbija i hrvatska imaju vecu dijasporu, samo se bosnjo vazda pravi da je bitan. Razlika je sto ostale zemlje imaju i druge bitne operatere.
Odlučna vijest. Potrebna je konkurencija da bi potrošači dobili bolje i više za manje para.
Da bi bila odlicna vijest onda su trebali navesti letove koji ce se uvesti, a ne samo brojku. Inace, podrzavam ostatak tvog komentara.
Tako je, jeftino letenje cesto nije jeftino. Sve bi dao za Star Alliancine linije iz BL, MO, SA i TZ, da kao gospodin mogu sletjeti na normalan lako dosptupan aerodrom u europi, povezan zeljeznicom, a ne da sletim u Hahn sa Wizzom i onda cekam 3 sata prijevoz do prvog zejeznickog kolodvora.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
U zadnji godina Dijaspora auta lizing wizzair za bosnu za minimalac stvari odjeca u bosni ima.tam neki rentic car..a prije autom pun il Autobusom..Sad pljuju ti isti koji su godinama tako,sad je Avion zakon..
...to je bilo i za.ocekivati! Nadam se da ce NASI shvatiti da im trebaju dobri putevi autoputevi i brzw ceste i tri aerodroma SA, TZ i BL ce opsluzivati BiH CRO i SrB(100km od drine)
Zar vam nije malo cudno sto jos nemaju ni let za Budimpestu koji su imali. a kamoli silne letove koje su najavili? Od ovga nece biti nista. Cinjenica.
U nekoliko civilizovanih zemalja su ih već kritikovali da prodaju karte za "nepostojeća" putovanja da bi pristizala lova i da bi održali likvidnost firme , da ne bankrotira.Obični smećari.
Super, hvala Wizz Air sto nas povezuje sa svijetom....
Za 30 BAM, letio bi i Aladinovim ćilimom ako treba.
Vraćaju se Bakirovi Bošnjaci
@newbot..... stvarno si pelcovan ili krkan.
Lajk za Uzeira 👍
Ništa dok ne savladamo koronu. Dok god postoje prepreke za vakcinaciju, testove i slično, ne želim da se bakćem, osim ako baš moram.
Ako hoćeš sa zaglaviš na pola puta ko Robinzon , planiraj putovanje sa ovim budalama.
Samo lupajte minuse , firma koju ne možeš uopšte kontaktirati , samo ukinu let i ostave putnike😄
@Klixredakcija Upravu si.Jesu levati i sibicari.Treba se pripremiti kako kazes i jbg...to nam je najbolje sto imamo sad.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)