Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Uzbuđeni smo što počinjemo saradnju sa CCB Financial Leasingom i što je započinjemo baš najvećom porudžbinom u istoriji Wizz Aira" ajde bas lijepo da ste uzbuđeni, da pogodim i zasto? jel igdje pise cijena toga?!
GayAir
http://www.dw.com/bs/toma%C5%A1ica-nov-dokaz-o-zlo%C4%8Dinima-genocidnih-razmjera/a-18541197
joj nesto bih rekla al necu hahahahahahaha ispast cu vulgarna :D
Joj brate,došla m sestra iz Njemaćke,mećka pred vratima,fakat sam se provuko pored nje,ĐES SESTRO,ša je ono mečka,AAA,kako sono kupila baa, sigurno na lizing,nije lizing,na pušenje
ooo, Simsirpasicu, i ti ovdje?!? :D pozz Asfaltinu hahaha
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Šta im Tuzla uradi :D
Većina ljudi koji su letjeli sa Wizzairom ima loše iskustvo na aerodromu u Tuzli. Znači počevši od bahatih radnika na aerodromu pa do neovlaštenih "taksista". Jednom sam isao sa wizzairom jer je jeftina karta i od tad placam i skuplje karte ali sa profesionalnijim osoboljem i u avionu i na aerodromu.
dinGosp ovaj Govornik. Znači prije bi dao 200 i kusur eura od Sarajeva do Beča nego 20 eura od Tuzle do Beča ili do gore nekog skandinavskog grada???
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ma dzaba da me vozite ja ne sjedam u Etaj Halkopter