Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Predstavljaju nam najnovije tehnologije a mi jos uvjek zivimo podjeljeni na: srbe, hrvate, muslimane, bosnjake, katolike, pravoslavce, istocne- hercegovce, istocne-bosance, zapadne-hercehovce,..sarajlije zenicane, papke, vlahe, vehabije,, cetnike, balije, ustase..koristimo tri pisma i govorimo tri jezika..nemamo vode u glavnom gradu..imamo vise pasa po ulici neko prolaznika... I sve nam je vo vaznije nego sta cemo jesti, sta cemo obuci i imaju li nam djeca buducnost?!
Sve dok se mi kao civilizacija budemo dijelili na bosance, amerikance, afganistance, kur*e palceve, necemo napredovati onoliko koliko mozemo.
eh volio bih otici...
ko bi rekao da ti to volis 😃😃😃