Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nadam se da će vrli stručnjak Joseph, barem onako iz kurtoazije, da spomene da je Microsoftova Cloud platforma pokretana Linuxom. Što se tiče konferencije, bolje investirati u neku dobru online edukaciju na temu vještačke inteligencije i imati prosperitetnu budućnost, nego plaćati ulaznice kako bi slušali kako drugi zarađuju od VI-a.
pa? iOS je Linux based
@johnnyjohnny Ja pričam o tome kako Microsoft svoju Azure platofrmu pokreće uz pomoć Linuxa, iako tvrde da je Windows server mnogo bolje rješenje, a ti spominješ kako je iOS baziran na Linuxu. Mislim da si totalno fulio poentu. By the way, iOS nije baziran na Linuxu nego na BSD-u.
zar nema riječ na bosanskom jeziku za artificial intelligence? ccc
nema, imaju dvije
cijena kao 3 dana rock am ring :D
jesil morao guglat da to skontas?
Glupost i lupanje po usima jadni naivni bosanaca!
ti ustvari ne kontas o cemu se ovdje radi
Za ovu cijenu da li je ukljucen "Happy end"?
300 ojra za 3 dana , skuplji je od Mjesečara