Promo
63

Waves d.o.o. pruža pametni sistem investiranja

Firma Waves d.o.o. kao sestrinska firma kompanije Compact Invest d.o.o. nudi pametnu investiciju svim kupcima stanova unutar Sarajevo Waves kompleksa.

Naime, radi se o jedinom hotelskom sistemu izdavanja apartmana u BiH čime će se svakom vlasniku stana u kratkom periodu ostvariti povrat novca za kupljeni stan, bilo da se radi o izdavanju na dnevnoj ili mjesečnoj bazi. Waves d.o.o. pruža olakšani sistem svakom vlasniku stana koji želi izdavati isti. Na raspolaganju su 24-satna recepcija, servis čišćenja i održavanja apartmana profesionalnom opremom, kao i podrška korisnicima i vlasnicima apartmana za plaćanje računa.

Svaki apartman sadrži parking mjesto, predivan pogled na prirodno okruženje, security, a ono što je najbitnije jeste da će svaki korisnik Waves apartmana dobiti osjećaj udobnosti i komfora uz ljubazno osoblje koje će ih dočekati. Pored ovoga, svima na raspolaganju je i caffe-restoran sa mogućnošću organzovanog doručka. Blizina ozelenjenih parkova i igrališta, dječije igraonice, kao i marketa, pružit će svim roditeljima bezbijedan boravak za njihove mališane.

Prvi kupac promotivne akcije sa dodatim popustom od 5 posto zgrabio je priliku i kupio stan u "Sarajevo Waves" kompleksu. Prema Z.Š. iz Danske, izgradnja kompleksa, arhitektura, kao i dizajn korišteni u izgradnji su zaista iznad svih očekivanja. Kako kaže Z.Š., ulaganje u "Sarajevo Waves" ima nekoliko razloga kao što su:

  • odlična podrška i usluga profesionalnog osoblja prlikom kupovine stana;
  • područje Otes je vrlo mirno i zeleno;
  • odlična lokacija za porodicu sa djecom;
  • lokacija – blizina zračne luke, autoceste, planine Igman i Bjelašnica, Vrelo Bosne, Velika Aleja i mnoge druge prirodne ljepote;
  • velika mogućnost kao investicija za iznajmljivanje na kraći ili duži period.

Za više informacija posjetite oficijalnu stranicu www.waves-rent.com.