Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trump je jedini americki predsjednik koji ne glumi svjetskog policajca...
Trampova poruka Danskoj vladi , " Prodaćete nam Grenland za toliko novaca koliko vam mi ponudimo ili ćemo ga uzeti bez jednog centa" ili onaj biser, Iračkim vlastima" Ostaćemo u Iraku dok ne iscrpkamo zadnju kap nafte". stvarno ti odgovara avatar Pimpek jer imate isti nivo inteligencije.
Koji spin od vijesti, jbt. Biden em prijeti većim porezom, em prijeti da će odjebat naftnu industriju, em srezati budžet za vojsku, što po automatizmu znači manji profit za američku namjensku industriju, itd, itd... I takvom da Wall Street dadne prednost? Moj klikše, kad čovjek misli da niže ne možeš :DD
@Ipkis i šta je tu loše? Treba 1% da posjeduje 99%? Naftna idustrija je isprdila. Ameri treba da slijede trend i ulažu u obnovljive resurse a kasne 20 godina minimum iza EU.
@SeloMojeMaleno, neće sad cijeli Texas isključiti svoje naftne pogone samo zato što ti ili Greta kažete da je došlo vrijeme za obnovljivim resursima. Nafta će se trošiti dok je ima, a to je po nekim procjenama još 30-40 godina.
Mislite Mike Blumberg on je Wal Street? Bacio 15 miloina $ Bidenu na reklame .
Wall Streetu trebaju demokrate jer će oni štampati dolare kao da ne postoji sutra. Trilione i trilione jer se radi o narkomanu sa stazom tako da milijarde ne pomazu vise. Poslije idu veći porezi, veća inflacija, veća kamatna stopa, ukratko stagflacija, ali koga je briga za poslije.
Krupni kapital podržava demokrate a američka srednja klasa Trumpa. Klix otvoreno podržava Bidena, vjerovatno ga sufinaciraju iz otvorenog društva ili sličnih Soroševih zaklada.
Tramp je počeo kampanju sa porukom, Amerika First sto se odnosi na sve američke gradzane bez razlike i to je svim svojim mogucnostima i provodio a to se je po mnogim podatcima i ostvarivalo a to znaju svi oni koji imaju pregled stvari i koji uporedzuju sa podatcima u usporedbi sa svim Trampovom prethodnicima
Ovi navedeni sa Volstrita su već davno prije počeli ulagati za plaćanje režija i brojnih antinarodni i antidrzavnih organizacija kao Antifa crnim kriminalcima i pljackasima da ruše pljačkaju i pale radi režiranih i podmetanih policijskih nasilja kao u navodnom Trampovom rasizmu sto je providno i mizerno
pa dosta trumpića 4 godine, sad drugom dati malo :D
Kapitalizam vise nije svjetski sistem, slijedi tiranija krajnje ljevice
Eto sad ja iz Bosne tacno ne znam za koga cu glasat
Oni i njihovi Fiat novci ne znace vise nista - americki narod je uz Trumpa 100% i oni ne mogu protiv toga. Ulozili su hiljade milijardi u propagntne svrhe u zadnjih 40 godina da natakare jednoumlje narocito nad mladim ljudima ali im nije uspjelo. Babylon, Perzija, Egypat, Spanija, Njemacka...USA???????
Dzaba sve Trump do pobjede
Haaahahaha, trećepozivci i sendvičari ruske botovske brigade kmeče po portalima diljem svijeta. Pokupite OVO sa sobom i, onako kako ste ga doveli na vlast, sad ga lijepo vodite. Može i u Sibir. Biden do pobjede!!! :)))
kad ce Bosnjo shvatiti da je Trump naj bolji za citav svijet. Kakav Biden pogani i mrtvi??? Pogani globalist koji je za 47 god svoje karijere znate sta uradio??? rasturio pola svijeta,doveo MMF,banke,kredite i sve ostalo sto poznaje moderno robstvo!
@maksim ni ja ne znam zasto bosnjaci gotive Bidena
@maksim kad ti svhatiš da se naj piše zajedno. Šta ima od lunatičnog Trumpa?
hahhahaha još jedna laž u režiji služanjskih portala