Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jel ovo onaj sto je bombe vozo preko granice ?
ovu komoru su svi prestali da placaju
Ma koga to više zanima. Važno je ostati zdrav i preživjeti a privremeno možemo i bez nutelle a kamoli bez turizma
ŠTO IZETBEGOVIĆIMA JEST NEČKO BRANKOVIĆ - TO ČOVIĆU JE VJEKICA VUKOVIĆ OVAJ JE – BEZOBZIRNI PLJAČKAŠ, LICEMJERNA LOPOVČINA I KREATIVNA POLTRONČINA. O DRŽAVO, NABIJEM TE, O KORONO POBIJ NAS SVE KAD OVI NA VLAST DOĐOŠE! AMIN!
Draganov HDZ lopinaš koje je poslat u ovu instituciju da iscrpi sve pare, pa će onda biti rapoređen u neku drugu firmu da ispotiha nastavi isto. Provincijalski smrdo.
Otkriven ljek koji je vec dostupan i odobren od strane FDA, znaci da je siguran, al klix to nece objaviti https://narod.hr/koronavirus/video-nocas-trump-objavio-da-je-lijek-protiv-malarije-odobren-za-lijecenje-koronavirusa
Ma koga ovaj laže 😂
Ovaj hrpu toga kaze, a nista korisno
Kao prvo, otkazite sve preskonferencije, moze to i online da se uradi. A što se turizma tiće, turizam je u svim zemljama propao! Normalna pojava zbog pandemije.
mediteranskim zemljama puca predsezona a verovatno i sezona.korona do juna se nece smiriti a CG velike su sanse da udje u recesiju.imaju veliki javni dug,pod kineskim su kreditom a 25% bdp im popunjava turizam.ove godine srbi nece letovati u CG zbog zakona i korone a stranaca nece biti.taman da udju u recesiju i da se naleto skupi 150000 u podgorici da se skine ta komunisticka hunta koja vlada CG od 1945g.zao mi srba a milogorci nek pomru od gladi
Naravno kasnite! Mnogi su vec dobili otkaze a nisu poslodavci disali vesla da vjeruju vama i kojekakvim fondovima.
ko će vam ferije u šatoru provesti. 😂😂😂
Vidi ovoga gdje se uvalio,izglda slabo ide šverc oruzja u Hrvatsku :)