Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lijepa vijest,ne razumjem samo ove sarkasticen komentare na ovom portali :/
Sto me nerviraju ovakvi clanci. Uvijek se povecava izvoz, povecava standard, a sve gore i gore.
samo nek su koke u institucijama i ministarstvima da se može pored dobre plaće, službenog auta, vikendice, skijanja i ljetovanja i šta uštinut dok radiš
znači, idemo naprijed, bolje bi bilo da je intenzitet rasta veći ali bitno je da se točak okreće naprijed 👍
Toliko je veliki rast da ga niko neće ni osjetiti.
Aha, po stopi od 0,22 % :D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Izvozimo 2,23 milijarde, a uvozimo 3,43 milijarde za prva 3 mjeseca... Porazavajuci podatak, ali sami smo krivi, jer ne bi bilo uvoza tolike vrijednosti da nema potraznje.
pa ajd proizvedi nešto, tipa: meso, krompir, maline, psenicu, luk, šećer i sl., kad već ne pravimo auta, telefone, televizore, tenkove i sl. nemoj samo tel.drzati u rukama i kao fol nešto i nekog kritikovati! koliko si ti neke robe prodao preko granice? hoćeš da ti ja kažem? prodao si u vrijednosti 0 KM kao i ja i kao i 99,8% čitalaca ovog portala.😛
Radim u domacoj firmi koja se bavi proizvodnjom domacih proizvoda, i znam o cemu pricam. Znam sta ljudi kupuju, i znam koliko preferiraju domace a koliko uvozno. Isto tako, znam koliko drzava "stimulise" domace, a koliko radi na omogucavanju dampinga uvoznih proizvoda raznoraznim porezima i akcizama, zbog kojih nemamo razvijenu privredu, i mogu ti reci da ce samo biti gore. A hajde mi ti sada reci, zadnji put kada si bio u nabavci za domacinstvo, koliko si kupio domacih a koliko uvoznih proizvoda?