Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U pitanju je jedna stvar: svako ovdje hoće da vozi auto ( i ko ima i ko nema para), pa kupuje polovnjake koje je Evropa odbacila davno, taman našli deponiju, da ne zagađuju vlastite zemlje...To govori samo kakvi ljudi ovdje žive, do grla u kreditu, ne plaća režije, ali se mora vozit!
499.000 golfovi, uglavnom dvojke.
Nema sumnje da je BiH u prosjeku siromašna država i iskreno mi je žao ti ljudi, njih i ne vidiš na ulici ne izlaze e njih mi je žao da se nalaze ovdje. Ali nije mi žao 1sekund onih koji se k*rce po gradu ko niko nema auto osim njih. Pogotovo ovi momci misleći da su opasni i viđeni. Ogadi mi se život svaki put.
Dizelaši su kancerogeni,treba pod hitno zabraniti.
sad ste zabranili euro 4,pa se gusote sa euro 1,2 i 3 normom....
@zumbul1 vjeruj mi da sam direktno pokusao objasniti posljedice ove odluke ali stranacki postavljeni strucnjaci a pod uticajem uvoznika novih vozila su se oglusili...kontali su da ce prodaja novih i novijih vozila sa euro 5 i euro 6 normom porasti a samim tim i njihova zarada na marzi...sad imamo 1, 2, 3 i poneki euro4...i problem vece zagadjenosti zraka...
Slaba brojka, pa više nas se iselilo
Sredce nama Bake popust kod Erdogana,ima da svi vozamo nove automobile , turske ali nema veze, nek nije kinez!
sto ne mogu kora na rende. sasvim dobar vozni park s obzirom na stanje u zemlji i plate. ne zaostajemo za regijom. mahom euro 4 vozila na cestama. ne pada mi na pamet osjećam se krivim sto volim auto iz, 2006.godine s euro 4 motorom. ako se državi ne sviđa nek mi doplati za golf 7 i to onaj električni.
@fbUser1577710990 tako je, j**o zdravlje, okolis, ekologiju i to sve! to je samo drzavi bitno, nama to ne treba tako nek ona doplati!
meni nije jasan cilj ovog clanka - pa BiH je najsiromasnija zemlja u Europi, mislim da nas je cak i Albanija prestigla - sa placom od €300 mjesecno i 35% nezaposlenosti, kako moze narod mjenjati auto svakih 5 godina kao u ostlaim zemljama???? osim toga nasa auta nisu ni toliko losa u odnosu na susjede (osim Slovenije naravno).