Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A ko im je žirant !! BMW možda ?
Sad će biti uzrečica - zadužen k¨o Volkswagen
Ili umjesto "propo ko grcka" "propo ko VW"
Nešto što mi se desilo prije četiri godine možda je slučajnost, a možda ima veze s teorijama zavjere. Uvijek sam punio benzin Opel Corse na pumpama OMV. No jednom mi se desilo da je benzin bio pri kraju, treperi crvena lampica i u panici sam išao do najbliže pumpe, Energopetrol. Nakon nekoliko pređenih kilometara s tim gorivom upalila se nepoznata lampica za koju uputstvo kaže da je uređaj za kontrolu kvaliteta goriva u kvaru i da se mora popraviti. Čekao sam da se gorivo potroši, da uspem drugo, ali ništa. Popravka me koštala 500 maraka. Neko sklon teorijama zavjere bi došao do zaključka da je uvođenje ovog uređaja za kontrolu izduvnih gasova način da se otjeraju s tržišta goriva manje firme, što možda objašnjava zašto je VW toliko strogo kažnjen u pokušaju zaobilaženja ovog sistema (treba prodati Golfove i van Njemačke) kao i to kako je dobio tako izdašan kredit da opet uspostavi ono što naftni dileri traže.
"Nahebali" su radnici-opet ce preko njihovih ledja! Raditi ce "duplo"vise za iste novce!
Kod švabe nece neboj se,al hoce u Škodi,Seatu,i svim ostalim firmama koncerna koje nisu u Njemačkoj.
Pa ljudi i Opel je bio na samom rubu unistenja , pa pogledajte sad eno ga modzu jednim od naj profitabilnim proizvodzacima u zadnje 2 godina sa konstantnim rastom , prognoze za opela su takve u iduci 6 do 8 godina da bude na samom vrhu pa vi sad ponizavajte svabe , neda svabo svoje gigante olako !!!
Jest kad ih je GM kupio...
U kojoj godini ti zivis ?!!!
...moj jaran Fadil inaće menja goljfove ko ćarape, i htio bi bio biti folciki žirant...
Kolika im je kamatna stopa?
Muškarci varaju žene i obrnuto pa se nekad dogodi da jedni ili drugima oproste prevaru i nastave živjeti zajedno. Velika je ljubav, iako bih prije rekao opsesivno kompulzivni poremećaj između prosječnog Bosanca i VW-a. Bosanci znaju da je VW dobar u duši i da je prevara bila trenutak slabosti. Za sve je kriv jazz na radiju.
Sreca pa znas sta je opsesivno kompulzivni poremecaj....
Rus-090, glup si ako si OKP shvatio doslovno, samo je napravljena paralela ali svejedno.
...kome ovo ide u prilog nego bankarima i pojedincima iz vw-na...
Najveci kredit je dao Katar saberi 2 plus 2