Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jao ove nase americke dijaspore sto pljuju po volkswagenu ko da su njima iz dzepa uzeli.
poslije juga nije se pojavio gori auto u Americi od VW. Naplateti posteno a kupis auto koje nema pola opreme sto dr auta imaju , A ako hoces auto sa full opremmm treba ti 40 000 dolara za jettu il passata I uz to dobijes ovo sto se dobilo, Auto da ga mozes vozit a ne mozes zamjent il prodat, jel je zabranjena prodaja., a I cjena mu je oborena do nule,,, Ja sam svoj kupio za cash dobro platio da bi nakon 3 god auto bilo bezvriejddno da ga nece niko, ja cu uzet svoje pare I nikad vise vw
Trebas li zivjeti u Americi da bi shvatio sta je prevara?Varali su i u Evropi ali glupom Bosnji to ne smeta,Bosnjo bi sad ta ista auta pokupovao,spustio prozor i na cd-u pustio najveci VW hit "Ja te varam jer si glup". Pa normalno je da svi pljuju po VW,to su kante a ne auta a opet traze cijenu visu nego za prava auta
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Koliko ovakvih lopovluka ima u svemu a da niko ne reaguje. Sta jedemo i pijemo i vakcinisemo se i niko nista. Ovo je politicki udarac na Njemacku. Amerikanci su se strasno uvrijedili jer im tamo neki NOX gasovi ne daju disat a vozaju auta od 5000 kubika, strca benzin iz auspuha. Procitao sam da njihovi borbeni avioni trose vise od propisanog. Ne volim VW ali podrzavan najvrijedni narod na svijetu. Sve su stekli radom, a ne kolonijama.
da u pravu si americka auta od 5000 kubika su stetnija od jednog vw-a, ali problem je u tome sto ti proizvodjaci od 5000 kubika ne lazu za gasove jer ih zaboli neka stvar za tim. a kupac je taj koji odlucuje da li to zeli ili ne. problem je sto je vw obmanuo javnost sa laznim testovima i to svjesno su ugradili tehniku koja lazira rezultate. ali vw je prejak da bi mu ovo nastetilo tako da ovo i nema nekog utjecaja na njihov daljnji rad.