Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sad ce golf kostati ko mercedes,nema super jeftine radne snage!
Ovako, sad rezimski mediji pripremaju situaciju kao da se nista ne dogadja i kao da smrtonosno bio oruzje ne vreba da usmrti sve na dvije noge koje je zivo? Tako da je zapravo strategija od maja mjeseca zapravo "opstanak". Ko prezivi, pricati ce. Uglavnom zato ove pripreme kao da je sve OK, a juce ili prekljucer u Njemackoj najvise mrtvih otkako su Kinezi se smilovali i objavili svijetu o Korona virusu. Nigdje se ne smiruje.
@gooUser1584526943 U Maju mjesecu vecina vlada EU predvidja djelomicno otvaranje skola, a onda slijedi masakr. To ce onda tek biti kao 1918 godine. Samo sto se o tome nece puno pricati jer ipak vazniji je profit.
Kome ...