Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve se nema, Porse se voza.
@Klixan Pa porsche je prije 6-7 godina uvodjenjem dizela izgubio ekskluzivitet....prosjecan kosta kao i audi ili mercedes...pa ne cudi....
@Glupan98 Pa Cayene i Audi Q7 su 90% isto vozilo i dijelovima, a i cijenom. Porsche je nekada bio simbol ekskluziviteta, danas je on manje vise klasicna marka malo cjenovno iznad drugih, a nije samo uvodjenje dizela promjenilo njihov status nego jednostavno odluka da se udje u masovnu potrosnju i da se ne ciljaju samo ekskluzivni kupci nego sire narodne mase, uvodjenje dizela, pocetak proizvodnje panamere (klasicnog putnickog vozila) i sl. su koraci u tom pravcu.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Najbolji auto je nov auto...pa makar to i skoda bila...
najzad realan komentar. minus si dobio od idiota
Sve su to autići, samo je M E R C E D E S auto. Imal' dje slika da se Tito vozio u Škodi ili Fiatu?
prosle godine 52 Porschea sta reci... 200 novih BMW-a, 250 novih MB-a... kriza..
ovo je pokazatelj u kolikoj smo dubiozi i zabludi. prema istrazivanjima, u europi i americi japanski i korejski proizvodjaci su na najvisim mjestima...
Nismo mi u dubiozi ni zabludi nego Japanske i Korejske firme nisu nikada izrazile nikakav interes za ovo trziste, Vrlo malo se reklamiraju, nemaju nikakv podrsku...
haj kad se malo pljuhnete vodom iza vrata i progledate od mema i nerada prokontajte cifru od 10.653 na 4 miliona ljudi .. 0.2% stanovništva je sebi priuštilo nov automobil u prošloj godini .. čime se hvalite/mo? za mene je ova statistika ekonomsko-socijalna katastrofa ..
Za balkansku seljadiju nije ništa drugo nego rashrndani varburg...
iako sam nedavno zamijenio toyotu za vw realno je da mi nismo mjerilo za evropske standarde. minhen "proguta" duplo više novih automobila u godini nego cijela bih. zbog toga naše mišljenje nije mjerodavno. p.s. Boga molim da me vw služi kao toyota jer toyota je vrh kada je kvalitet u pitanju. to kažu i na obukama u vw. stalno ističu da im je cilj dostići toyotu po kvalitetu. dakle bio u vw prisutan na toj priči. što naravno nije ništa loše
Sve se vidi da se i ne kaze hahahaha
ZALOSNI PODACI, A JOS ZALOSNIJI STO SE KUPUJE AUTA NA KOJA SMO NAVIKLI A NE KOJA IMAJU TEHNOLOGIJU I PRAVI ODRAZ CIJENE I KVALITETE.
@CyberX njima je pristupacan
Volkswagen☝🏽
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
zato i ginu ko da su u siriji
Sve se nema a ko da u Münchenu zivimo kakva se auta vozaju, al neka te sirotinjo suti i komentaarisi od kuce ko i ja sam sto sam debil!
Moj je zekonja je napredniji od svih tih brendova, em postuje ogranicenje brzine em je 100% ekoloski i bioloski nastrojen ma ni ona Teslina auta mu nisu do kopita on vec sada sam zna voziti, hijaaaaaaa :-)
Odraz seljackog drustva.
MISLIM DA JE ZAOSTALOG BOLJA DEFINICIJA, ALI TU SMO NEGDJE PO POGLEDU...
Ali bosnjo nije ukapito da nema vise golfa dvice. To novije nije ni D od dvice 😄