{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Volksbank Garant izvršio upis više od dva miliona eura

F
17.7.2007. u 13:25
0
0
Volksbank Garant izvršio upis više od dva miliona eura
0
Volksbank Garant izvršio upis više od dva miliona eura
Štediše Volksbank BH d.d. imali su priliku do 1. jula izvršiti upis sredstava u korist novog štedno-investicijskog proizvoda – Volksbank Garant.
Minimalni iznos uloga denominiran u euro iznosio je 1.000 eura, a ukupno upisana sredstva premašila su dva miliona eura, saopćeno je iz Volksbank BH.

Upis Volksbank Garanta trajao je od 7.maja do 30.juna i mogao se obaviti u svim poslovnicama Volksbank BH.

Nakon uspješno zatvorene prve tranše, Volksbank BH najavljuje nastavak, odnosno drugu tranšu, ali tačan period upisa sredstava još nije određen.

Jedinstvenost ovog proizvoda ogleda se u činjenici da indirektno omogućava pristup ulaganju na svjetskom tržištu kapitala, u odabrane svjetske dionice uz potpunu sigurnost uloga i uz cjelokupan povrat uloženih sredstava na kraju ulagačkog perioda od tri godine. Neovisno o kretanjima cijena odabranih dionica, glavnica je 100 posto sigurna, uz mogućnost ostvarenja prinosa do 10 posto u drugoj i trećoj godini proizvoda.

Volksbank Garant je prvi proizvod na bh. tržištu kapitala koji je ponudio kombinaciju ulaganja i sigurnosti, na način da potencijalno omogućava ostvarenje atraktivnih kamata u prvoj godini kao i prinosa kroz posredno ulaganje u odabrane visokokvalitetne svjetske dionice.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: