Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
otisli ljudi babini i mamini ublehasi koji veze sa realnim sektorom nema dogovarati o poslovima?????
ovi će okupati arape (za milione) , bez šampona
Hoce da uloze malo i kod nas.Culi da smo levati
Ja mislio ovi tamo u bijelom kolo razbacili, igraju...
od ovih i ovakvih ulagaca BiH i njeni gradjani mogu imati jedino stetu. to bi samo varalo pravilo kuce u prirodi mimo zakona , pralo pare , utajivalo porez, i gledalo ima li kakve pi*ke ili da ozeni kakakvu bosansku kao 7 zenu .
ne razumijem ove koji su ti dali minse! Ti si napisao-la ono sto jeste! To je prava istina o kvazi investitorima. Gorko ce se kajati oni koji su rasprodali zemlju, kada jednoga dana njihova djeca budu sluge i gradjani drugor reda u svojoj zemlji!