Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A zar nije cekao " strane investitore" ? :)
Da su kvalitet u to sam se uvjerio prošle godine kad sam kupio prve geox patike, Nešto se žalite na propuštanje vode kroz te rupice ispod na džonu,na tzv.neke mebrane. Naime,moje nikad propustile vodu nisu,čak šta više nisu nigdje pokazale da su se počele odljepljivati,malo izblijedile od sunca što je normalno. Uglavnom sljedeće patike opet GEOX. :D
je bi boga majmunskog
Opusti se :). Đe ba zapelo, pa se frustriraš.?? Šta ti je Bog skrivio???
laze klix...on je bogatstvo steko na kafa cijeli dan i kladionici igrajuci binga: 5, 14, 34, 45, 46, 49 je igrao i sistem prve cetri zadnje tri :)
Ma u Bosni da otvorimo fabriku djeciji kapica djeca bi se bez glava radjala!
ne dam 250 km za tenke, pa makar noge nekad i mokre bile....
kod nas bi vec dobio epitet trgovca kokainom lopova i razbojnika jer mu je neka ideja uspjela
http://oi61.tinypic.com/jfg7ko.jpg
upisi sarenca.fr ima snizenje geox obuce do 60 %
ukucaj sorenca.fr ima snizenje geox obuce do 60% raznih modela
Ukucaj sarenca.fr ima snizenje geox obuce do 60%