Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jos nesta,sta je sa Istocnim djelom RS? Koji obuhvata i Trebinje,gdje su ulaganja,pa slijep bi dosad vidio sta Dodik radi. Kako neko moze vjerovati od 2006-te u tolike lazi,koliko covjek treba dugo da vas laze,da bi ga smakli?
@Trebinjac Niko ziv nema sta zaviditi Trebinju,jer Trebinje je i Bosnjacki grad,kao i Bosanskohercegovacki.Ali treba konacno prestati vjerovati u lazi covjeka koji pokra sve zivo.Trebinje nema ni autobuske stanice,a ovaj prica o aerodromu, Mostarski aerodrom jedva kraj sa krajem zbog onog u Dubrovniku,a ovaj bi pravio u Trebinju.Nidje veze,et budi makar malo iskren. Sta je sve taj covjek obecao,mreze autoputeva,TE Gacko,aerodrome i sta sve ne.Pa gdje je to? RS nema kilometar autoputa.Neko kaze napredniji entitet,pa po cemu molim te napredniji? Sve drzavne firme rasprodate,a para nigdje,gdje su pare od telekoma? gdje je preko milijardu maraka? ,od toga novca se trebali graditi putevi,skole,osposobiti poljoprivreda,pa gdje je sve to?Za razliku od RS-a Federacija nije prodavala drzavne firme,a danas odlicno posluju,od telekoma ,preko Aluminija Mostar sve do elektroprivrede. To se sve moze prodati.Zato prestnite vec jednom vjerovati tom ma.mlazu koji ionako ulaze samo u Laktas i BL
Lijepa vjest, kad su duduku zabranili da prica o referendumima iotcjepljenu od BiH, sad duduk ponovo obecava sto je obecao prije 4 god. Vazno je narod lagati a nije vazno sta ce od svega toga biti, duduk od kako je usao u politiku genocidne tvorevine tzv:\"rs\" pravi autoputeve u toj tvorevini a danas imaju cijelih 4,5 km autoputa,obecavao referendume pa vise se ne zna ni koliko je referenduma bilo u genocidnoj tvorevini, pa aerodrome pravi,a onaj u B.Luci \"posluje\" u gubitku, itd.itd..
prenosim komentar lika s bljeska koji rece,a i u pravu je, da je fora izgradnje aerodroma to sto za njega treba mjesto,naravno.A to podrucje je preko 90 % u vlasnistvu Bosnjaka.Samo jedan od pokusaja da se vlasnicima oduzme zemlja uz minimalne naknade.A to da je ekonomski isplativ,smijesno,ko ima golfa keca, ko da bentlija vozi,bijeda zestoka nazalost.
trebinje, trebinje, kad me vidiš ...
msm , koji djavo se objavljuju ovako glupe vijesti....trebinje selendra i \'\'grad\'\' odakle se granatirao Dubrovnik ...hej Dubrovnik....zasto uopste pridajete znacaj ovakvim vijestima...zaista ne vidim svrhu
BOLJE JE IMAT NEGO NEMAT --ULAGATI U NEŠTO ŠTO ĆE DONOSITI GUBITKE A NAROD GLADUJE --ILI NE--SMIJEŠNO OVO MI LIČI NA GLUP GLUPLJI
Niko normalan napretku zemlje ne treba zavidan biti. Taj covjek vam sve obecava , ali gdje je obecano ! NIGDJE !Mozda samo VOCNJAK ali opet tu tebe nema ni sljivu da vidis, a kamo da uberes za svoje dijete.ZAMISLI SE ili nacionalizam opet radi.
Bosnijancima je valjda iinteres da imaju sto vise aerodrom. Stalno urlate da ste za BIH a smeta vam napredniji entitet?! Koji ste vi sizofrenicari.
Sta ste se upalili zavidni bosnjaci, ovo ce biti prvi srbski aerodrom u hercegovini. Nama aerodrom pravi Mili sta vi imate sa time. Trebinje je jak industriski privredni i kulturni centar i glavni grad Istocne hercegovine i kao takav zaslusuje aerodrom.
Jel mile ronhil rek\'o hocel biti na sprat ili prizemni.
a sta je sa Kosmodromom u Foči?
banjalucki propada a misle da trebinjski moze biti isplativ, nenormalno
prvi
ludj-ak, 30km mu aerodrom u dubrovniku, ali to je krmak zatucani cet-nicki